PR CUAET
-
Звичайно важко, але для чого Вони Канаді зі слабкою англійською і проблемами з роботою? Поїхати у Канаду у такому віці без мови це був їх особистий вибір, вони ж розуміли що їх очікує і свої можливості.
-
Діти починають надавати відбитки тільки з 12 років. Тому їх присутність не обов'язкова. Ось як написано на офіційному сайті консульства: особам до 12 років подається фотокартка розміром 10х15 сантиметрів для сканування цифрового зображення обличчя (фотокартка повинна відповідати певним вимогам якості ( .jpg , 5.00 Мб )) присутність дитини, яка НЕ досягла 12 років НЕ обов'язкова присутність дитини, яка досягла 12 років обов'язкова toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-molodshe-16-rokiv
-
Як все це впливає на Гуманітарний кейс? Ваша робота, Ваша провінція це все Ваш особистий вибір, а не підстави для отримання виключення. Почитайте підстави для Гуманітарки.
-
Ну це вже медичні виключення, а не вік та мова, це вже інше обгрунтування
-
-
Є якась країна «куди біжать від війни?» хтось її такою призначив ?
-
А я б сказала "нащо їхату у Англомовну країну, знаючи що не вивчете". Канада, це не країна куди біжуть від війни, це свідомий вибір
-
Ну тогда я и задам вам ваш же вопрос, о чем вы думали когда ехали в Канаду? Язык не знаете, работы нет, еще и больные? И это при условии что я ваш возраст еще не знаю. И не удивлюсь если вы поехали в самые ‘модные’ города а не северные районы поднимать.
-
Ну вибачитись і добре. Я маю підстави для Гуманітарки які з часом не зміняться нажаль і тому звичайно пішла цим шляхом. Слабка мова та відсутність роботи це підстави для Гуманітарки.
-
люди пишуть що вже щось змінилось (наче представник IRCC підтвердив що можна отримати новий Ворк Перміт на наступні 3 роки) з часу написання цього розʼяснення від Остапа. На сайті IRCC є інструкція я пдатися на ворк перміт якзо ви вже в Канаді: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html?fbclid=IwAR06EwX-5acQbbSfrY1KcuMJ9ZL5YRcVOrnEeOSUVYmCNQlqSKPm-XolpWY
-
Я би сказала вік майже дорівнює наявності медичних виключень, і точно зводить до мінімуму здатність вивчення нової мови з нуля до рівня вище середнього.
-
Добрий день) підкажіть будьласка, якщо здавати і французьку і англійську для ЕЕ в Калгарі, то буде +50 б чи ні, дякую?