PR CUAET
-
Подскажите, что имеется ввиду в данном случае под "новое закрытое разрешение на работу"? Это lmia-пермит? Или что-то другое? Просто моя компания не делает лмия(вообще не делает, даже если умолять в слезах на коленях, угрожая судами/самосожжением/вставитьлюбуюдругуюхерню). Номинация получена по aos на основании джоб офера от этой компании (для куает не требовалась лмия). На pr подались в декабре. Мой (я основной заявитель) пермит до лета 25 года, а вот у супруги заканчивается её пермит в ноябре 24 года. И почти 0 шансов, что до этого времени нам дадут ecopr (если вообще дадут, а не найдут какое угодно притянутое за уши основание послать нас на три буквы). И на каком основании и как получать новый воркпермит для супруги я литерали беспонятия. Сейчас подали для нее на новый по куает мерам, пока это ещё возможно, но если откажут и новый не дадут или дадут до той же даты, что и старый (хотя он был выдан на 2 года), то я не знаю, что делать.
-
Ні, паспорт не продовжений. Ще діючий. Біометричний. Не знаю, чого так. Вірніше, не те, що зовсім не зчитується. А після зчитування і сканування фейсу нічого далі не рухається. Пробували багато разів. Після скану обличчя усе зависає і все. Таке лише з його паспортом (пробували з усіх телефонів). Наші з донькою паспорти скануються і відкривається Дія без проблем
-
Я думаю після іТа бали вжн не грають ролі, 5 міс чекати, менше 5 - чекати
-
Поділіться будь ласка попередня довідка була з консульства чи просто перекладена (і де перекладена).
-
Аналогічно, 485😀 і тишина….🥺
-
Пан або пропав! Якщо не впевнені в своїх силах краще взяти допомогу імміграційного консультанта!
-
Жалітися і стверджувати що це майже неможливо у старшому віці і в короткі терміни це різні речі. Я не помітила щоб я жалілася, я просто ділюся своїм досвідом. Маю досвід вивчення англійської, німецької і польської, і в різні періоди життя. Не можу сказати що польську вчити легше, розуміти дещо - так, можливо, але якщо здавати екзамен, то майже так само важко. Щодо вікових змін і здатності навчатися, і це стосується не тільки мови нажаль, то це вже доведений факт, і лікарі це добре знають, що з віком ця наша особливість навчатися значно погіршується. Наприклад, я здавала лісенінг англійською - я точно зрозуміла все 100 відсотків, але не все запамʼятала щоб відповісти на питання. То ж як це не прикро, мушу визнати що це вікові особливості. 🤪
-
Я десь читала недавно заяву-підтвердження когось із ircc про те, що до кінця березня куаетівцям будуть продовжувати ворк перміти на нових 3 роки, не зважаючи скільки було до того. Тобто що ті випадки, коли людям продовжували на 3 роки були не випадковими помилками. В мене ще є 1 рік ворк перміту, але факт того, що після AOR нема ніяких тєлодвіженій вже майже 2 місяці наводить мене на думку тоже продовжити собі ворк перміт на всякий пожарний…