PR CUAET
-
Логічним є те, що незнання мови не є вагомою підставою для гуманітарної програми. Вік, здоров'я, інші фактори - так. Але не мова. Їх потрібно і необхідно вчити. Тут взагалі в чаті був один дядько, що намагався донести, що мову країни, в якій ти живеш, не треба вчити, якщо тобі за це не платять 😵💫
-
Після AoR на федеральному рівні ви можете подати на подовження вп через BOWP Є окрема гілка в чаті
-
І як вона вам? Чи допомогла з CELPIP? У нього і відео безкоштовні досить такі інформативні в ютубі. І от думаю чи набагато більше інформації в книжці, чи варто купувати
-
Я не консультант, у цій групі дуже давно і багато перечитала кейсів людей які отримали пр по різним програмам. Є люди, які заради пр змінюють провінцію і в нашій групі є дівчина яка ділилася такою історією. Є люди з дійсно сильними кейсами на гуманірну. А є люди які свідомо обирають гуманітарну програму навіть коли на неї немає підстав і коли їм про це говорять консультанти, бо це легший шлях, бо колись у когось з похожим кейсом це спрацювало. Що вони втрачають? Час і гроші (якщо подаються через консультанта). Якщо гроші то ще півбіди можна заробити і ТД і тп, то час, який людина втрачає на очікування відповіді вже ніяк не повернеш і не відшкодуєш. І добре коли все врешті-решт вдається і людина отримує картку, а якщо ні? Тому тут діляться досвідом, тому тут дають поради імміграційні консультанти, а прислухатися до них то справа кожного.
-
Дякую, але я не про це. А про те, що якщо вони будуть із залишившогося мені 1 року ворк перміту, пів року розглядати СЕС і реджектнуть, не дай Боже, то і ворк перміту уже лишиться пів року, і заявки в ін прогрес як підстави для продовження ворк перміту на загальних умовах уже не буде, і по куаетних умовах тоже вже не буде…
-
Ви маєте право на bridging work permit. Ну і якщо з документами буде щось не так, то не ріджектнуть, а дадуть запит на додаткові документи. Ріджект хіба якщо міс репрезентація