PR CUAET
-
А где и как можно заказать и оплатить услуги DHL? И сколько это стоит?
-
Якого ще "возраста" в 57 ?? Ви це серьезно кажете, в 57 ви вважаєте ваша мати має проблему щось вивчити ? Це в 80 може бути трохи проблемнішим, але в 57 когнітівні спроможності такіж самі як і в 30. Не пишіть дурниць. 57 років, капець
-
Ок вибачте, я лише в загальному казав, що це не вік щоб боятись що мова не буде вчитись
-
всім привіт, може хто підказати інформацію, чи можна виїзжати з Канади на 1-2 тижні, по дуже важливій причині, коли знаходишся на федеральному етапі (останні кроки були, отримали конфірмейшен й підтвердили, що в Канаді, загрузили фото я так розумію, що це був портал 1 ) ?
-
Періодично буду постити це повідомлення. Чим більше людей згідні з цим, тім швидше консульство отримає інструкції/стусанів на вирішення проблеми. Сьогодні дізнався що для консульств важливо щоб їх рейтинг у гугл був у гарному стані. Є пропозиція, для тих хто вважає що ситуація в якій ми опинились не є нормальною з точки зору організаційного процесу, вимушені перевіряти сайт з надією на везіння... Залиште ваш відгук на сайті консульства в гугл картах - maps.app.goo.gl/qv5q3jj8ksQgNN8DA Зараз рейтинг 3.3 з 219 відгуками. Ви може і не вірите в це, але зможете побачити якщо рейтинг сильно змінитися, то реакція буде. Інформація перевірена. Ніякої зради, тільки хочеться отримати сервіс на який люди у цивілізованих країнах заслуговують. Не думаю що люди зі звязками сидять та перевіряють слоти через дію. Дякую.
-
Тому що ви з 57 річної людини робите якусь старуху, якій все важко має даватися. Це не той вік щоб казати "важко вчити", і ваш приклад зовсім не релевантний
-
Демографическая ситуация на прямую зависит от жизни. Если жизнь удобная и сытая то и естественный прирост есть внутри страны. И не нужны иммигранты. Мне нравиться Канада. Много встречал тут добрых людей которые искренне помогают. Но как говорят люди которые прожили сдесь лет 15-20 это уже не то пальто.
-
Це на дорослого був?
-
Яна, угомоніттся вже