PR CUAET
-
Просто существует
-
Робила евалуацію китайської докторантури через ВЕС Головоіпіння страшне, але по-іншому неможна ні для імміграції ні для роботи
-
Перші 4 завждання найлегші, далі складніше. Це по всій структурі тестування, не лише говоріння
-
Вибачаю що турбую. Чи можна у Вас запитати з приводу своєї ситуації, якщо у Вас є час, звісно? Мені наразі 28 років, я колишній офіцер, приймав участь в зоні ато, у мене є військовий квиток, у якому все вказано (хто, де, коли, що). Звільнений у запас по закінченню контракту у 2020 році. Коли закінчив службу, то було необхідно віднести свої документи до воєнкомату і вже там мене було знову узято на облік (коли ти проходиш службу тебе знімають з обліку, коли не служиш і ти придатний - ставлять знову на облік). На початок повномасштабної війни я вже не перебував на території України. Чи правильно я розумію, що питань до мене не має бути? Служив, всі відповідні документи є, територію України покинув законно, ще у 2021 році? Дякую.
-
Applicants must have at least 12 months of full-time, Canadian skilled work experience (or the equivalent in part-time work experience) in one or more TEER 0, TEER 1, TEER 2 or TEER 3 occupations within the 36 months before the date the application is receive
-
Але лише по Нок 72604
-
Друге буде швидше & дешевше ніж перше
-
1.Alberta express entry, cec 2. Category based express entry ( transport category), cec
-
В category based ee вас точно немає🤷♀️ в жодних з 6 категорій
-
Всім дякую щиро за відповіді і роздуми на рахунок цього питання про фінанси ,якщо буде запит ,для себе зробила висновок