PR CUAET
-
Ну мені довідка прийшла за тиждень з посольства. І за тиждень прийшов апостиль звідти. Просто щоб люди розуміли, що не все так погано. Слоти так - не можу зловити. Все інше досить швидко.
-
ПривIт В ідеалі маєте побачити завтра вже final decision в gckey і завтра ж отримати портал 1. Але якщо щось буде затримуватись то знайте, що ви не одні такі і не хвилюйтесь, бо номер копр в трекері це вже майже ПР 🤗
-
Доброго дня ! Підкажіть будь ласка контакти іміграційного консультанта (в Онтаріо) бажано в Місісазі ,який консультує по Онтаріо та Квебеку !
-
Ну по пятницам мало кто работает, так что может сегодня объявят "запустим новую программу" с понедельника
-
, також декілька раз їздила в посольство в Едмонтон, взагалі людей немає, ніякої перенагрузки
-
Ок.......no comments
-
Спробуй тут крайнього знайти....Як завжди...
-
Дякую за відгук
-
Я звонил. Пока безрезультатно
-
Нам потрібно розібратися, хто роздає або відкриває ті слоти, Посольство в Канаді чи МЗС в Україні? Консульство таке ніби не при ділі.... Це все Українське міністерство,якому до нас немає діла, бо зараз багато важливіших справ, ніж продовжувати паспорти....
-
Background is completed. Eligibility не начато. Вы можете что-то по этому поводу сказать?
-
Ви щасливиця! А мені надали офіційну відповідь,що чекайте невизначений термін.... А від цих їх невизначених термінів ми не розуміємо,коли нам на PR подаватись... Тож не все так і прекрасно в їх роботі,на жаль!
-
Я и не могу, у меня паспорт не биометрический, мне виза нужна
-
Бо це знущання над народом, не всі люди мають гроші їхати в Польщу щоб зробити паспорт
-
Петиції можна зараз якось підписувати через банк чи Дію, і хай іде в самі верхи
-
Канада повинна бачити проблему? Канада не має жодного відношення до українських посольства та консульства. Цим займається МЗС України. Там ніхто не буде читати ваші Гугл відгуки