PR CUAET
-
Письмо з 9 до 10
-
Так
-
У мене також є такі друзі, познайомилися тут, підтримуємо один одного, для них як і для багатьох закриття аос стало шоком, були плани на майбутнє і все рухнуло в 1 момент, при чому одна сім'я це вже люди у віці, за 50, які старалися, працювали, мову вивчали. Дуже шкода звичайно.
-
Вони дуже добре спілкуються англійською, я коли потрапила на курси була шокована і не розуміла що взагалі вони тут роблять і нащо їм ці курси. У чоловіка на роботі ось нові співробітники з'явилися з Гани, які вільно спілкуються англійською. Багато українців приїхало в Канаду з дуже низьким рівнем англійської, я в тому числі. В цьому плані ми дуже уступаємо іншим націям, на жаль 😔
-
Кто то получал справку о несудимости из Германии ? Как долго ждали ?
-
Від 31 березня 2024 до перших WP exp.date. цілий рік, якщо подивитись на практику уряду вони мають за цей період прийняти рішення. Варіантів багато але всі схиляються до того що ніхто примусово не буде нікого висилати, ключове питання що робити з тими хто не встигне змінити статус на PR але хоче продовжувати жити тут. Можуть продовжити WP і тим самим дати більше часу для переходу на PR, можуть активувати біженство. В будь-якому випадку це марафон і ви маєте будувати свій кейс. Те що не залежить від тимчасових резидентів по cuaet - безпековий фактор в Україні але в цьому році він не зміниться. Що залежить: - самозабепечення, - звʼязок з провінцією