PR CUAET
-
В мене теж було 455 при 40 років і року досвіду в Канаді. Макс англійська та й принципі все. Кандидат додає, але здається на балів 10 більше ніж магістр.
-
Так в грудні
-
И еще вопрос можно доводку из Украины достать не через консульство , очень долго так ждать
-
Ну то на 14 більше ніж магістр, в принципі суттєво. Ото думаю згодилася кандидатська в житті:)
-
В мене доктор дало 140. Не канадський
-
Нет, я мониторила Торонто, но взяла то что дали.
-
Вважаєте що все отримаю?
-
Друзі вітання. Можете порадити міграційного адвоката для консультації, буду дуже вдячний
-
В мене був короткий період, коли думала перездавати англ щоб замість однлї 9 стало 10 :) то б додало 3 бали
-
Ну вона знадобилась і без того В імміграційній кожен бал важливий
-
Підкажіть, будь ласка, хто знає. Колись дуже давно було втрачено свідоцтво про народження. Людина народилася не в Україні. Брали тоді (18 років тому) свідоцтво в Посольстві країни народження, яке не в Канаді. Воно просто на бланку Посольства А4. Там заголовок - Свідоцтво про народження. І нижче - така-то людина тоді-то й там народилася. Тобто, просто інформація на листку А4.Ну і, звісно, з печатками і підписами посольства. Чи підійде таке свідоцтво про народження? В країні народження його взяти доволі важко.
-
Приветствую! Подскажите пожалуйста у меня окончание паспорта 04.2026, окончание визы 02.2026, и ВП тоже. Хочу поставить печать на паспорт на продление срока действия и заказать продленный ВП. Но на сайте консульства указано, что паспорт на продление можно подавать только за 2 месяца до его окончания. Есть ли смысл везти его сейчас? Кто-то так делал? Торонто.
-
-
Задарма з*їздите...