PR CUAET
-
app.powerbi.com/view?r=eyJrIjoiZGNkMjM2YmEtZGRmOC00ODcxLThjYzMtYjhiZjA4ZWU1MGM0IiwidCI6ImU4ZDllNzIxLWVjZjgtNDM3Zi04ZDU1LWFmMDQ2N2NlYzAxYSJ9 Можна користуватися всіма фільтрами. Там дві сторінки - таблиця і графіки, переключається внизу. Джерело даних: docs.google.com/spreadsheets/d/1U00ooiZO57vNqjpgsTvhciDdiffcozBk8os9T_zkXVg/edit?pli=1#gid=756865544 Вкладка - Restored Feb2024- make copy to your drive 4 filter
-
О, понял. Чем больше балл тем выше шанс получить номинацию, но в целом отбор от 300. Верно? Подскажите, пожалуйста, имея 300-350 - какой примерный шанс по вашему получить номинацию? Возможно, я что-то неправильно говорю, извините. Я искал по поводу этому всему информацию в Гугле, но сейчас какая то каша получилась, буду благодарен за совет)
-
Якщо не секрет коли Ви подалися на фін. допомогу ? Після подачі на ПР чи до ?
-
Питання Велика дяка якщо хтось знайде час вiдповiсти Чула що не можна виiзжати додому бо тодi ти не пiдходишь пiд цю програму Або казали можна але не бiльше 21 дня, бо потiм знову тре проходити медогляд Ще нiкуди не подавалася, бо рiк буде у червнi? Тож можна чи не можна? Якщо можна то на скiльки?
-
Так, ви просто повинні разом прийти до Посольства. Я так схопила слот на довіреність, а робив її чоловік від свого імені. Назвали моє прізвище, ми пройшли разом і вже сказали, кому потрібно робити.
-
Ні, головне джоб офер від компанії в тех галузі і щоб у вас був відповідний нок. Бали більше 300 далі неважливо
-
доброго дня. скажіть ще будь-ласка чи потрібно надсилати копії всіх свідоцтва про народження дітей, чи тільки ті яким до 18 років для ССB?