PR CUAET
-
Привіт. Підкажіть, будь ласка, як працює WES. Коли подавала заявку, то вказала тип для імміграції. Процес евалюації завершено успішно. Але де самі документи? У кабінеті лише короткий витяг з евалюації і все. Написано, що можна розширену копію замовити мейлом. Коли подаватися на програму, що прикладати, як документ про освіту?
-
Дякую вам😇
-
Ми телефонували до CRA і вони змінили нам адресу і ми навіть отримали якісь локальні виплати потім Краще зателефонувати їм. Якщо зранку, то не так довго чекати і вони швидко це роблять
-
Я подавала дитині на новий паспорт, старий залишають, бо в ньому є віза, вам дають форму прохання залишити старий паспорт, бо в ньому є канадська віза. А ось чи потрібно подавати на нову візу при отриманні нового паспорта, якщо він діє ще два роки я не знаю, мені також цікаво
-
Будуть проблеми - напевно буде і рішення. 🤷♂️ важко щось сказати , поки ні санкцій ні відмов немає. Спробуйте зараз податись , на новий паспорт
-
🙌Дякую) Переживаю більше за IRCC та CRA. Чи воно якось автоматично підтягується? Турбуюсь про доньку(19 років). Для неї дізнаюся.
-
Внутрішній паспорт тільки , в ДП Документ. На сьогодні , воно працює тільки , в Україні і в деяких країнах Європи.В Канаді немає
-
Підкажіть, будь ласка, хтось замовляв довідку з Польщі онлайн? Вона йде без печатки. Чи підходить ця довідка (без печатки) + переклад (нотаріально засвідчений)?
-
Це все , з основного Все інше то вже особисте , може кореспонденцію отримуєте від когось , школи/садочки і т.д
-
В Едмонтоні , є можливість зробити безкоштовно.
-
Дуже дякую
-
Всім вітання! 🤗 Може хто стикався зі зміною адреси проживання?! В яких службах окрім банку та registry необхідно ще змінити адресу? Дякую щиро🙏
-
Всім вітання! 🤗 Може хто стикався зі зміною адреси проживання?! В яких службах окрім банку та registry необхідно ще змінити адресу? Дякую щиро🙏
-
Доброго дня, прийшов запит на подачу біометрії мені і чоловіку повторно. Але чоловік в Україні і йому потрібно ще здавати медичний іспит. Чи потрібен йому запит від IRCC на мед іспит, чи можна без нього? Я здавала в Канаді. Бо потрібно ще доїхати йому до Києва і здати все в один день. А це ще той челендж зараз. Чи чекати на запит на мед іспит?