PR CUAET
-
Home | The Ontario Federation of Labour ofl.ca/
-
Якщо у вас є проблеми з роботодавцем, і на мирних умовах, він не хоче з вами нічого робити, пригрозіть йому CRA ( а це великі штрафи) і провінційними , чи федеральними Labor Organization.
-
І ще раз повторюсь, це вам сильно допоможе з бенефітами в майбутньому
-
Бо якщо так, то податковим резидентом ви стаєте в момент перетину кордону Канади, маючи намір залишитись в країні
-
А ви плануєте залишатись?
-
Можна.
-
Так, потрібно подавати обов'язково. Але це у ваших інтересах. Наявність декларації вам сильно розв'яже руки з іншими бенефітами
-
Дякую , копія налогового номера це SIN ? Ще таке питання паспорт книжечка внутрішній і я в 25 років не зробила нову фото чи вони до цього будуть чіплятись ?
-
На здоров'я. Також,ви можете відкоригувати потім свою декларацію, якщо все ж отримаєте Т4.
-
Також пам'ятаємо, що 3000 тисячі, не non taxable income, який в декларації вказувати не треба
-
Без поняття, якщо чесно. Я десь вичитала, що більше 70 тисяч на сім'ю, це вже середній клас в Канаді
-
Наставляю вас на вірний шлях- заповніть декларацію нульову за 2023 рік, оформіть потім доступ до CRA акаунту і спокійно подавайтесь електронно , на всі бенефіти і допомоги.