PR CUAET
-
Спробуйте ще Wealthsimple. Я його всім рекомендую, він безкоштовний простий у використанні. Але якщо дві програми, то навіть не знаю, чесно. Перший раз з такою ситуацією стикаюсь чесно
-
Підкажіть будь ласка , якщо перебував в Німеччині з 25 числа травня але більшу частину місяці був в Україні то вказувати в заявці як жив в Україні по 6 місяць чи все ще вказувати 05( травень)? Те ж саме і в листопаді , я поїхав 3 листопада , а більшу частину місяця вже був у Канаді , то цей хвостик вказувати як був включно до 11 місяця чи закрити період перебування як 10(жовтень) ? Бо якщо по місяцях то це 6 місяців але ж фактично 5 місяців і один тиждень ? Будь ласка парадьте як з цим бути та розібратись ? Дуже дякую !!!🙏
-
Супер, дякую Дякую що сказали копії зробити думала на місці вони все роблять 🙈👍
-
Щоб зробити закордонний паспорт треба реєстрація місця проживання в Україні (прописка)? В мене її немає
-
Підкажіть, будь-ласка, чи потрібен переклад с подвійним афідевітом зараз для потреб міграції?
-
Забовязаний подати 0 декларацію, так як на 31 грудня жили в Канаді. Це і на оф сайтах пише і на всіх вебінарах казали. Ну я таку робив в минулому році. Ви справитесь самі через turbotax, просто зайдіть поклацайте на турботаксі
-
У Львові є акредитована Канадою клініка, де можна здати мед.огляд. Чи є хто здавав його там в Україні перед прибуттям в Канаду? Чи ставлять обмеження у WP в такому випадку?
-
Я телефонунула туди в лютому ,пропонували записати на 8 березня здається,а тоді ще до 3 тижнів результат появиться в Канаді,тому по термінах може не підійти ,вартість більше 9000 тис.В Канаді дешевше.