PR CUAET
-
Тут є хтось хто подався на федеральний рівень після OINP?
-
сказала, що це типу дає більше шансів, адже "айтішників і так багато" 🤦♀️
-
Обычно вы идете фрткаетесь в салон (London drugs, shoppers) и когда вам печатают фотки, то на обороте ставят штамп с адресом салона и датой и местом для ФИО. вы оборотную сторону сканируете и тоже прикрепляете.
-
Особливо про фармацевта цікаво :) то типу щоб у мед вибірку попасти?
-
Доброго дня чи є тут Operator machine, маю декілька питань?
-
Всем добрый день. Нахожусь ещё в Европе, были готовы визы ещё в сентябре, но ждала новый паспорт, теперь паспорт готов, а визовый центр в нашей стране закрылся. Как найти куда отправлять визы? Ближайший Австрия , Вена
-
Доброго дня. На особистій консультації з ними отримала інфу, що я можу повчитись на курсах та попрацювати фармацевтом і спробувати податись на ЕЕ. Якщо ж не отримаю - тоді гуманітарна програма 100% для мене. З вихідних даних - 28 років, англійська ~intermediate(з бажанням та можливістю довчити для тесту), освіти 2 - викладач укр/англ та кухар-кондитер. Проте досвід роботи 6+ років в айті. Провінція Онтаріо. От і робіть висновки, чи "дуже" вони роблять свою справу 😅
-
Де ви в такому форматі дивитесь ? Так як у мене є , тільки лист від посольства , про підтвердження запису
-
Єдине , де я помилився , це в даті запису , це було 27 листопада. Час швидко плине (
-
А йти зібрався в 2024
-
Ви гуморист 👍
-
Едмонтон
-
Я в грудні на січень записався , паспорт дитині. Вільних було два тижні , на другу половину січня 🤷♂️