PR CUAET
-
Зрозуміла тепер що ви писали про програми-софтвер для заповнення декларацій, а не назва програми по бенефітам🙂 Ось почитайте про Ontario Trillium Benefit де можна щось отримати від провінції за те що платиш оренду, але там є параметри під які треба відповідати. www.ontario.ca/page/ontario-trillium-benefit
-
Добрий день! У дитини паспорт до червня 2025, їй вже виповнилося 16 то ж я хочу зробити новий паспорт. Але ми виїхали з України в 2014. Тобто я не маю ані дії, ані рахунку в банку в Україні. Тобто не знаю як пройти авторизацію на сайті МЗС. Якщо хтось стикався з такою проблемою, порадьте, будь ласка, що можна зробити. Дякую!
-
Скажіть будь ласка. Багато людей запитують. Якщо людина вже подалась чи планує податись на новий паспорт. При подачі на новий вп. Можна ж написати лист пояснення закинути в аплікейшин замість паспорта і написати міграційному офіцеру пояснення «дайте будь ласка запит на паспорт при розгляді моєї анкети, так як дістати зараз паспорт українцю дуже важко і довго і він вже в дорозі,» чи щось таке. Можливо ви з цим можете допомогти, є якийсь sample у вас. True or False 😅@OstapBosak
-
З книжки по підготовці. Спікінг, завтрання 3: In the background In the foreground At the top In the bottom left/right corner.. In the top left/right corner... On the left side of the picture... Чому in the top left але в тойже час on the left side? Бояюся запутатись on or in
-
А скільки мамі років, якщо Ви не проти? Моїй 74, хвилююсь, чи взагалі зарахують...
-
Вітаю, отримав такий лист. Підскажіть будь ласка що він означає?Good day Kyrylo Pinkas, Thank you for contacting Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC). You have reached our dedicated team for individuals affected by the situation in Ukraine. Canada has been closely monitoring the situation in Ukraine, and remains steadfast in support of its sovereignty and territorial integrity. IRCC is taking steps to support Ukrainians and people residing in Ukraine. We understand that this may be a difficult time for you and we are here to assist you by providing you with the information we have available at this time. We verified the information you provided and can confirm that your file is currently located at the Canadian visa office in London, United Kingdom. Because of the specific nature of your enquiry, we invite you to contact them directly in order to: • Submit a withdrawal request, if applicable, • Report important changes, • Provide documents, • Obtain information regarding the status of your application, or • Enquire on an outcome to a request. In order to contact this visa office, please consult the list of visa offices outside Canada on our website. Once you have selected the office you wish to contact, you will be presented with the different ways you may contact them.
-
Ми робили медогляд в Польщі, по приїзду нам видали ворк перміт без обмежень.медогляд був у них в системі.(це будо рік тому, може зараз щось змінилось)
-
Мне еще не ответили