PR CUAET
-
А чому тільки 5 термінал?
-
Не знаете, як летіти транзітом через Лондон без британської візи? Фатальна помилка 😁. Віза потрібна якщо міняється аеропорт або термінал, якщо потрібно отримувати і повторно здавати багаж, якщо нема біометричного паспорту і вклееної в нього канадської візи, якщо повторний виліт на наступну добу. Якщо у людини єдиний квиток, багаж оформлений одразу до Канади, приліт і виліт із 5-го терміналу у Хітроу, канадська віза в біометричному паспорті - тоді британська віза не потрібна. Я літав через Лондон три рази і планую летіти ще восени, бо для мене та багатьох інших - це найкращий маршрут. Літаю тільки авіакомпаніей British Airways! Останній раз через негоду виліт затримали на 2 години. Коли я прилетів у Хітроу і зрозумів, що запізнився на наступний рейс, з'ясувалося, що мені безкоштовно авіакомпанія перебронювала квиток на наступний рейс. То літав через Лондон і буду літати Хейтери - люблю вас ©
-
Радять десь через 2-3 міс після того як почали розглядати вашу справу. Я замовила десь через місяць після того як прийняли біометрію і медицину
-
Да, бачу, хотів почати процес для жінки...але особистий кабінет не працює
-
12 грудня біо 12 січня мед
-
Де «там»? Я купила квитки де термінал 2. І він не змінюється. Тобто все співпадає з вищезазначеними правилами окрім номеру терміналу
-
Дякую вам дуже подробно все розписали. Мене тількі цікавіть ще одне питання, якщо не дай Боже так стається, що нема змоги платити, наприклад звільнили з роботи, чи є в контракті якісь умови заморозки оплати на пів року наприклад? Щоб не було штрафів при форс мажорі за несплату і на накопичувався борг поки робота шукається.
-
Вам та інформація буда корисною і скільки це коштує?
-
А можливо потім продовжувати перміт дитині на основі батьківських пермітів?
-
Це якось суперечить факту «якщо не міняєте термінал». Дійсно цікаво.