PR CUAET
-
Дуже рада за вас! Яке місто?
-
Цікаво... Людям яких місцевий "беркут" розігнав на майдані окрему программу на отримання ПР дають, а людям, в яких спочатку був Майдан, потім почалася аннексія, а потім і повномасштабна війна, яких запросили сюди по спеціально створеній для них програмі, окремої програми для можливості залишитися не дають( С - Справедливість
-
Візітор рекорд підходить для отримання допомоги. Вам пише, що неправильний uci номер? Якщо так, то телефонуйте за вказаним номером, доки не буде результату, можливо, доведеться це робити багато разів. Також ви можете до 31 березня податися онлайн йому на ворк пкрміт
-
На цю програму кваліфікуються ті, хто володіє житлом в Україні?
-
🇺🇦Доброго вечора!🇨🇦 Хто має власний досвід як отримати візу в паспорт дитини (13 років), знаходячись в Канаді? Буду вдячна за відповідь, з більш розгорнутим поясненням покрокових дій.
-
Я думаю що наша держава дала просто чітку позицію стосовно того, що вона чекає всіх назад, і не хоче щоб інші країни спрощували для нас умови здобуття посвідки на проживання, дивлячись що, до прикладу Канада робить для інших країн світу де є інші війни
-
Ну я думаю покрасити стіни буть хто може якщо захоче. Також якщо ви якогось українця наймете на маленьку підробітку то ви наче за це не платите податків, частоі він не покаже свою підробітку. А якщо брати з ремонтом, то там і накрутка буде і податки на всіх етапах. Тому не обовязково самому робити, можна на допомогу друзів українців звати. А з приводу любити готове, то звістно якщо людині легше роками на те готове ходити на роботу, або є гроші, то краще готове