PR CUAET
-
Привіт Ситуація наступна, 2 місяці назад подались на новий паспорт, через місяць пише що він готовий. Замовили одразу DHL і вже місяць він все одно так і лежить в Україні Підскажіть будь ласка, що робити в такій ситуації? Якщо піти у консульство, вони зможуть хоча б першу сторінку паспорта надати? Або просто пришвидшити процес передачі паспорту до DHL? Чи як зазвичай, шансів 0?
-
Правда, вам надо успеть продлить его до 31 марта
-
Да можно но после получения AOR и письмо на биометрию
-
Де ви таке вичитали? Що це обов'язковий пункт?
-
Со старым паспортом вы наверное подавались на новый
-
Сейчас вероятность разрешили продлить , так как надо успеть до 31 марта вёрк пермит продлить , чтоб статус не потерять
-
Но нам адвокат сказала , что всё равно надо подаваться на новый , так как не известно, что будет потом , кто знает, возьмут потом и скажут , что Cuaet закончился и те продлённые паспорта не действительны . Не знаю
-
Мы продлили паспорт бесплатно недавно
-
Доброго ранку, може в когось була ситуація з субсидію на садок, коли подавали то ще не працювали тільки як приїхали, а тепер просять продовжити. Але ми не подавали ніяких змін про роботу бо цього не знали. Тільки тепер прочитали що якщо були зміни в доходах то можуть попросити віддати субсидію. Чи було таке в когось і чи продовжували?
-
Та да
-
Доброго дня, може хтось підкаже….я їду до Канади 08.03 мій чоловік залишається в Україні. На візу cuaet разом зі мною не подавався. Чи є сенс подаватись йому зараз на visitor чи є якісь інші шляхи щоб потім він зміг приїхати до Канади. В будь якому випадку він не може зараз виїхати з України.