PR CUAET
-
В мене на атестат місця не вистачило 😅 там макс 5 здається можна Якщо не закінчили - не вказуйте
-
Проблема в тому, що деякі представники цих прекрасних народів з 9-10 дітьми ніколи не будуть працювати, як і їх діти, а будуть будувати етнічні анклави в яких будуть жити "па кайфу". Ситуація у Франції та Німеччині підтверджує мою точку зору Я не расист, і розумію що усюди є хороші і погані люди. Але якщо завозити велику кількість неосвічених людей з міцними родинними зв'язками, часто густо вони не інтегруються, а створюють свої власні маленькі держави у державі і лише шкодять економіці. Головна помилка що європейців що англосаксів у тому, що вони всіх судять по собі. А у кожного народу свої споконвічні традиції і менталітет (який, на щастя, не розповсюджується абсолютно на всіх представників, але на велику кількість)
-
Це тема перетворилась на флуд. Нема суттєвої інформації
-
І ще одне, якщо ви не матимете візи (при eCoPR вона втрачає дійсність) то Вас на літак не посадять щоб навіть до Америки прилетіти.
-
вони можуть через TURO взяти машину - з українськими правами\картками працює
-
Я завжди кажу що бухгалтера треба слухати в першу чергу а не людей в чатику. Багато хто радить відкривати корпорацію бо це вигідніше для податків, проте за моїми розрахунками ця вигода починається якщо Ваш self employment income перевалює за 100 тис на рік, та за умови що ви "навчитеся" ефективно списувати кошти (Я так не вмію, там щось про лізінг авто, обіди та інше). Проте, якщо людина отримує кошти до 30 тисяч доларів на рік, їй можна додатково нічого не відкривати та просто подавати декларацію в кінці року
-
Ми теж телефонували і нам сказали що пустять, але ще сказали що це питання на розгляд бордер-офіцера, що буде там стояти. Нам не дали 100% впевненості в цьому.
-
Якщо подзвонити в IRCC можна дізнатись, які етапи Ваш кейс вже пройшов і на якому етапі він зараз. Не впевнена, що у кабінеті щось змінюється. У мене теж submitted, а насправді здана біометрія і зараз триває перевірка
-
Звичайно ні. Пробуйте 🤗
-
І ще, я так розумію що сума буде в грн, в CAD їх не треба переводити. Вибачте за дурні питання Просто прийшов Notice of Interest від Онтаріо, я не думала що дочекаюся, тому зараз переживаю за документи
-
I'm very grateful for this opportunity please try to join t.me/BITCOINS_HOURLY_PAYMENT/17302
-
Так
-
Виписку потрібно перекладати, я вірно розумію?