PR CUAET
-
Вам приходив такий лист ?
-
Так афідевіт та печатку бюро надають, просто без нотаріального
-
Добрий день Підскажіть будь-ласка , старий ворк перміт залишається дійсним до вказаної в ньому дати ? Тобто два ворк перміти будуть дійсні після того ,як прийде новий?
-
Они все таки присылают сообщение о готовности
-
Не знаю чи я цю жіночку з AAIP просто задовбав питаннями і вона вирішила просунути мою аплікацію чи що це.. Подав заявку на номінацію по AATP 21 лютого, сьогодні після імейлу одній з працівниць яка робила рефаунд фіс статус заявки змінився на 'Application Assigned for Assessment'
-
У нас в Імігрант центрі (Манітоба) було так - на окремому аркуші було написано типу Я, така-то, володію укр та англ мовами, засвідчую що переклад правильний. Стоїть дата, її підпис, а нижче печатка видавлена нотаріусом + підпис нотаріуса. І на всіх документах далі теж печатка + підпис нотаріуса. Чи підходить такий документ? Хтось подавав в Манітобі отакий варіант? Проходило чи вимагали переробити?
-
Дякую
-
А з якого сайту ви робили цей скріншот, можете дати лінк, будь ласка 🙏
-
Я подавалася на Employment insurance по хворобі, не знаю чи це те саме що вас цікавить.
-
Цікаво, як часто вибірки по Foreign Employee Job Offer? Була у січні, не встигла, я вже чекаю наступну 😁
-