PR CUAET
-
Продление для детей до 16 лет делают на 4 года. Приходите в консульство Эдмонтон, Торонто в порядке живой очереди с паспортом своим и ребенка, можно вклеить и фото, если принесёте, процедура выполняется только один раз, бесплатная. Если паспорт продлить нужно для взрослого, такая же процедура, и посмотрите анкету на сайте консульства, можно её распечатать и заполнить
-
Здесь очень много действительно зависит от решения офицеров, как бордер так и иммиграционных - это факт!
-
І як тут не заплакали,хочу дам хочу не дам((((.Які є підстави у офіцера не дати дитині візітор рекорд ,якщо у батьків воркперміт на два роки?і друге ,ок не дали, як бути без візітор,ці 6 місяців,а потім ще 6 в очікуванні(ну там хоч папірець дадуть,що подались і справа розглядається) .Дійсно мій мозок за ці півтора роки тут вже закіпає?(то паспорт чекаєш,то візітер,то візу,то ще щось)
-
Пройти медогляд необхідно на протязі 90 днів з моменту прибуття; а знімати обмеження ви можете пізніше, або не знімати зовсім, якщо ваша робота не повʼязана з тими обмеженнями)
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна спробувати податись на Гуманітарну і в випадку, якщо відкриється AOS, то податись ще додатково на AOS? ( Тобто заявка буде розглядатися по двом програмам). Чи так заборонено і потрібно орієнтуватися лише на одну програму? Дякую.
-
Дуже неприємно коли приходиш в чат де вважається що люди допомагають один одному, а там модератор бомбить с того що люди з Криму якось змогли підтвердити освіту. Я не розумію чому людина якій дали документи рф (і не надо мені тут про вибір зачехляти, спробуйте вибрати шкільний атестат в 2016 році в Криму я на вас подивлюсь) повина відчувати вину чи сором за те що росіяни зараз вбивають українців як одне відноситься до іншого? я герби рф тут начебто не надсилав нікому я написав інформацію щодо для громадян україни хто проживав в окупованому Криму та здобув освіту після 2014 року написав що спеціально не буду називати організацію, тому що знаю що деяким дуже не подобається той факт що люди можуть зробити ECA навіть з таких дипломів І тут понєслось... я вас тут ще трошки подратую, можна?😁 так би мовити вишенка на торті вашої злоби до того що чувак з криму зробив ECA диплому з окупованої тереторії там де я робив ECA сказали що так як я з Криму, то вони зроблять виключення для мене і не будуть вимагати вуз надсилати листа до них тобто треба було завантажити лише скани диплому та перекладу і все :)
-
Вас вчили читати? Не так багато повідомлень у гілці… почитайте
-
Их нужно специально запрашивать ,или они автоматически добавят ?
-
Людино, ви взагалі в своєму розумі? Тобто ви оформили собі паспорт, а тепер чіпляєтеся до інших, щоб ті нічого не робили і залишилися у дупі? Добре, що в основному тут знаходяться адекватні люди, які розуміють, що щоб чогось досягти, треба діяти. Це ЗАВЖДИ дає результати. Навіть погані відгуки зробили вже свою справу. В Оттаві видано 100 слотів, Торонто нервує та підтирає повідомлення, в Едмонтоні сьогодні четверо моїх знайомих отримали відповідь від представників консульства, на яку чекали півтори-два місяці!!! Тобто вони ворушаться, ЦЕ ВИДНО. Навіщо ви пишете безглузді речі, що це не діє? Якщо ви самі звикли сидіти і тупити, підлаштовуватися під нелюдські умови і терпіти знущання, то будь ласка, але чого ви лізете до інших? Звичайно, що українські представництва спеціально не набирають людей, не виставляють слоти і тд, це всім зрозуміло. Але їм рано чи пізно потрібно буде відреагувати (вже реагують), та тільки за умови прояву масового невдоволення - і це також адекватні люди розуміють! До того ж Канада точно знає, що всі, кому потрібно залишитися, - залишаться хоч з паспортом, хоч без, тому такі дії консульств є ідіотизмом і призведуть виключно до проблем для Канади в майбутньому, через це люди і пропонують дуже вірне рішення - звертатися і до канадських представництв та описувати проблему, щоб ті також тиснули на консульства. Так і тільки так. Я про що. Сидіть собі тихо далі, моліться на свій паспорт, та відчипіться вже від людей, які діють і досягають того, що їм потрібно! Вся гілка у вашому нитті, безглуздих суперечках з нормальними людьми, спробами спинити протести і виправдовуванні нелюдських умов, які консульства влаштували українцям! Зупиніться та не ганьбіться!
-
Меня читать учили ,а Вас манерам так и не научили .Не знаете, не пишите ,не хотите отвечать ,тоже не пишите ...
-
Як у кого сьогодні з Едмонтоном? У мене нічого не було.
-
А никогда не обижаюсь .Не можете культурно отвечать ,лучше промолчать.И не нужно будет манерничать .