PR CUAET
-
Серьёзно? Мне говорили, что нужно открывать счёт в банке , делать прописку и это займёт мин 2 недели 🙈 Спасибо за ответ 🙏
-
Мені в лекше.
-
Дякую
-
Добрий Вечір . Допоможіть розібратися з ситуацією: Ми сімьєю з трьох чоловік приїхали в Канаду 13 серпня 2023 року. В мого девяти річного сина закінчується паспорт та віза візитор рекорд - в листопаді 2024 року. Чи потрібно мені податися на її продовженння до 31.03.2024. так як програма Cuaet закривається. В мене та дружини - візи та ворк перміт до 2026 року. Мене хвилює , що після цієї дати я не зможу отримати для сина безкоштовного медичного страхування - а він має інвалідність. ? Проблема в тім , що податися на виготовлення нового паспорту дуже важко немає вільних дат а продовжити паспорт в консульстві погоджуються за 6 місяців до закінчення строку дії.? Дякую
-
Дякую!
-
Вони можуть запросити на будь якому етапі. Зазвичай після біо йде один до запит на уточнення і мілітарі ( чоловікам) Pre arrival нам прийшов одразу з біо. Те що бачу по знайомим - після мілітарі вже додаткових запитів не прилітало - далі вже Portal 1 Але все індивідуально
-
Я ознайомилась з інформацією в закрепі, та просто хочу уточнити, хочу приїхати до 31.03, але паспорт дійсний до 2025 року і я вже не встигаю отримати новий. Які варіанти я маю? Тільки мати візу до кінця дії паспорту? Бо читала що подаватися на продовження можна тільки до 31.03.24
-
А скан сертифікованої копії, який нам зробив та вислав перекладач долучати не потрібно для он-лайн подачі, якщо є скан оригіналу?
-
Добрий вечір! Працюю software developer віддалено в Калгарі, роботодавець у Квебеку. Чи вірно я розумію, що я можу претендувати на PR по програмі CEC та STEM тільки поза межами Квебеку? Планував переїзд, але бачу, що по всіх програмах Квебек набирає кандидатів по своїй власній системі.
-
Паспорт продовжується тільки за 2 місяці до закінчення, а не за 6... Можна вписати дитину в ваш паспорт, який діє до 26 року (це робиться в консульстві без апоінтменту в той же день, коли приходите) і спробувати продовжити перміт під цей документ - це я так думаю. У нас дитина вписана в паспорт батька, то їй дали перміт на основі його документа.
-
Подскажите пожалуйста. Довольно не простая ситуации . Я с Украины. Купил землю в Польше когда стал гражданином Польши. Построил дом и не достроил его полностью . Приехал в Канаду в 2022 июле . Подавал в прошлом году налоги за 2022 год так как работал в Канаде. Продал недостроенный дом в 2023 больше чем за 100 тыс канадских. Заплатил налог 19% в Польше от сумы прибыли в связи с продажей раньше чем 5 лет. Теперь не могу найти никакую информацию , нужно ли мне платить налоги еще в Канаде или просто нужно проинформировать о том , что я продал дом, указать за сколько , когда, предоставить документы. Я в Канаде с Work Permit . Через год заканчивается.
-
У нас структура документу така: афідевіт+документ з якого перекладали + переклад. Все це в одному файлі