PR CUAET
-
А ви в Канаді чи ще ні?
-
Напевно. Так буде як мінімум коректно. Бо це ж місцеві програми , а не провінційні. В Едмонтоні бенефіт картка цікавить тільки деяких лікарів і працівників аптеки. На доступ в музеї , зоопарки і громадський паспорт , просто ніяк не впливає
-
Але після того як документи додасте
-
У всех по-разному. У нас пару дней до П2 и неделя до екопр Бывает у людей по месяцу между каждым событием Судя по всему,если рассматривает Монреаль - дольше
-
Скоріш за все хочуть документи. Я б краще звернувся до адвоката(не консультанта).
-
Хммм, а документи прикладали?
-
дякую!
-
Я тільки про те , що в Едмонтоні , просто з картою вам ніхто нічого не надасть. Так як вона не є показником фактичного рівня доходів. І існує тільки один документ , який це може. Мало того , не знаю як в цьому Калгарі, в Едмонтоні , від вашого рівня доходів , ви можете претендувати на різні рівні по цій програмі , від найвищого - отримати щось безкоштовно ( відвідування музеїв , рекреаційних центрів ) і купівлі місячного проїзного з максимальною знижкою , до отримання цього самого , але вже за більші гроші , просто отримуючи знижку , відповідно від доходів.
-
Привет землякам 🌷 Сам факт, что мы из Мариуполя - ни о чём. Нужно доказывать другие основания, чтобы убедить офицера 😊
-
Таке саме, а, в с групи. Але в перший раз ж notice of assessment нема в людей, от місцева влада в викручуються як може
-
Так і є. Канада чомусь вважає, що неокупована частина України є безпечною, і люди можуть переїхати туди. Незважаючи на те, що ракети й шахеди прилітають скрізь. Що нема вже житла в Україні - теж не варіант. Бо в абсолютної більшості КУАЕТників і в Канаді нема власного житла.
-
В вересні 2024 роки сходите в консульство та в живій черзі продовжите паспорт сину, якщо не зробите до цього подачу йому на новий паспорт. Відразу подадите аплікацію на сина на візіторрекодс або стадіперміт в загальному порядку на базі того, що хтось з батьків має воркперміт та фултайм працю і на той же базі діти також отримують хелзкард , бо їх батьки мають воркперміт та хелзкард як працюючий фултайм. До речі, оформлення всіх бенефітів окрім фіндопомогу - можливо до 31.03.2025. Але нема чіткої вказівки, що це і хелзкард у тому числі. Якщо це буде і хелзкард - то до цієї дати її повинні оформляти всім з CUAET і без фултайм праці.
-
Подскажите, пожалуйста, по требованиям программы аппликант должен находиться в Канаде во время подачи и во время получения резиденства, то есть если он выедет из Канады после подачи заявки, проблем не возникнет? Тоже самое касается и члена семьи, если он выедет из Канады после подачи на неопределенный срок, то не возникнет ли проблем? Я так понимаю дозапрос документов в процессе рассмотрения заявки будут требовать только от главного заявителя и членов его семьи (дети, супруга), а не от родственника, у которого есть резидентство? (Который должен подписать форму IMM 0191)
-
Думаю, справа не в тому. Якщо небезпечно - треба просити захисту, тобто біженство. А гуманітарна програма - це зовсім інші підстави й умови. І треба це розуміти. Бо чому саме Канада має давати ПР, бо небезпечно? Чому не інші держави? Адже якщо на цій підставі мають надати ПР, то це має робити кожна держава у світі. Давайте в Мексику поїдемо 😉 Це міжнародне право, яке діє в усьому світі.
-
Зато проїздний дешевше ніж в Едмонтоні )))