PR CUAET
-
Я даже не про пр. У вас 23 октября - stage1 получен 23 февраля.далее анкета за 25 октября получила апдейт 1 марта. Потом 5 марта. Этих анкет не может быть много. Но по факту так и не понятно с какой скоростью рассматривают анкеты за 1 день подачи. Например конец октября получит стейдж 1 через месяц или через неделю? Те кто получил после вас стедд 1,2 до сих пор не получили дозапрос как вы или портал 1.
-
я бы писал в университет, они обычно доброжелательны
-
Привіт всім. Хто вже подався на продовження ворк перміта? Я подалася на продовження ворк перміта і отримала лист від IRCC. Дата закінчення мого перміта до 23.05.2025, як і вказано в листі. Це означає, що мені його не продовжили?
-
да, об этом не подумал :)
-
Пробую підписати pdf файл, але видає отаку помилку, не завантажувати файл
-
Доброго дня. Підкажіть яка процедура виготовлення другого закордонного паспорту? Дякую
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хто оформлював DHL доставку, що ви вказували в заяві, там, де пише Управління ДМС у.... чи там де пише Територіальний підрозділ....Щось не можу зрозуміти що писати, подавали документи через Ген консульство в Торонто.
-
Доброго дня, хтось вже подавався на Rurel Reneval є хоч якісь шанси чи там так само як АОS?