PR CUAET
-
Ви отримали AOR 30 жовтня, а коли був запит на медицину і біометрію, якщо здали 4 січня?
-
В консульстві в Оттаві при наявності інвалідності можливо подати документи у суботу, попередньо передзвонив до них. Але вони отримають паспорт через 3-4 міс.
-
Раджу у web формі продублювати ще раз те що ви здали медекзам (лист підгрузіть що видали в клініці, або краще зателефонуйте в клініку і попросіть фінальний варіант документа про проходження медекзаму) і біометрію (корінець що видали підгрузіть).
-
Доброго дня підкажіть ще будь ласка таке питання. Плата за заповнення налогової декларації, наприклад 100 $ , це за одну людину чи туди можна включити сім'ю? Чи потрібно 100 доларів за кожного члена сім'ї платити?
-
Квартира
-
Вибачаюсь за дитячi питання, але що таке AOR, i де ви його бачiте? Так само з листом Eligibility Approved. Вiн приходить на Email адресу чi ви його бачите в IRCC account? Ми на початку сiчня зробили вiдбитки і теперь чекаємо. І я не можу зрозуміти на якому ми етапі. Після відбитків повідомлень не було.
-
Адвокат
-
Різні контори і різні приватні бухгалтери мають різну ціну. Також залежить від того чи ви найманий працівник чи приватний підприємець. Хтось з українців робить і за 40$, я заплатив за себе (було 2 T4 форми) і дружину (нульовий дохід) 230$ Контора H&R Block