PR CUAET
-
17 человек и те по express entry. На АОС забили, видимо🙄
-
Доброго ранку , скажіть будь ласка хто стикався з такою проблемою коли паспорт продовжений і потрібно подавати на продовження work permit , чи потрібно завантажувати супроводжувальний лист з поясненням що паспорт продовжено ? І як це краще зробити ?
-
Вітаю! Підкажіть чи у кого було що слот на оновлення паспорту дитині зникав в електронному кабінеті? Я написав в консульство, дзвонив, відповіді немає. Моя дружина поїхала сьогодні в Торонто на той час який у нас був, їй просто відмовили. Всі пояснення проігнорували. Вона там зараз сидить не знаю що робить. Хтось був у такій ситуації? Шо робити? Бо навіть поскаржитись немає куди. Це сказала їй консул.
-
В марте по eoi кого-то приглашали?
-
Вітаю! Підкажіть чи у кого було що слот на оновлення паспорту дитині зникав в електронному кабінеті? Я написав в консульство, дзвонив, відповіді немає. Моя дружина поїхала сьогодні в Торонто на той час який у нас був, їй просто відмовили. Всі пояснення проігнорували. Вона там зараз сидить не знаю що робить. Хтось був у такій ситуації? Шо робити? Бо навіть поскаржитись немає куди. Це сказала їй консул.
-
Мабуть ловити новий слот. Це вже просто жах, як так можна! Мені консул відповів їхати за межі Канади робити паспорт, це просто знущання над людьми.
-
підкажіть, будь ласка, якщо не мав роботу на момент подачі, а тепер вийшов на роботу, чи потрібно повідомляти через вебформу? І як це робити
-
Оцінку ECA роблять для ЕЕ, щоб отримати бали за освіту. Не думаю, що тут багато хто робить евалюацію диплому для роботи.
-
Дуже вдячна за допомогу від @Margo2145 вона мені дуже терміново допомогла з документом про «свідоцтво про народження» Так швидко зробили і надіслали електронний файл і також надіслали по пошті в Канаду оригінал!! Ви мій янгол 😇 дякую вам!!
-
В цій групі - ні. Але ж подалося 23 000, а в групі скільки? Ми багато чого не бачимо.