PR CUAET
-
Привет, подскажите, пожалуйста, для получения endorsement нужно жить в том же community. У нас есть есть возможность его получить с условием, что нужно будет в будущем переехать, может, кто знает, отслеживают ли потом это? Можно ли остаться в своем же городе, мол планы поменялись и не можем переехать? Вопрос не очень корректный, но всё же…)
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, дитині 15 років, 3 й рік вчиться в канадській школі. Подаємо на продовження стаді перміту, видає запит на PAL. Тобто я правильно зрозуміла, що зараз не вдасться продовжити стаді перміт, а тільки подавати на візитор рекордс?
-
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 На вебінарі розглянули важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомилися з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик @MLISedmonton Email: [email protected] Вебінар від 23 березня 2025 року. youtu.be/K5Ta80nJBWU?si=sY9mvxN4P_0aQK_w
-
Ми написали одразу консулу і дзвонили кожен день - безрезультатно. Нажаль після підтвердження у дії воно зʼявляється тільки в кабінеті. Інших доказів немає. Зараз у нас в кабінеті просто порожньо, то звісно ми ніяк це довести не можемо. Тепер я розумію що скріншотити треба просто кожен крок. Бо із такою системою, я не знаю як інакше
-
То вам ще тоді одразу потрібно було терміново зв'язуватися з консульством і повідомляти, що така ситуація сталася і що робити в такому випадку. Добре було б, щоб ви мали скріншоти як доказ того, що підтверджували. Якісь ще є повідомлення в особистому кабінеті на е-консул після того повідомлення про підтвердження друге?
-
Если верить министру эмиграции, то в декабре или январе он говорил об около 23 тыс, с которых было рассмотрено совсем ничего, что то около 1,5% на тот момент
-
В сенсі "порожньо"? В кабінеті всі повідомлення, які прийшли, залишаються постійно. Навіть, якщо вже були на візиті в консульстві, чи після відміни слоту, вони всеодно є і їх можна прочитати. В розділі "Зверніть увагу" мають бути повідомлення і про те, що ви спіймали слот, і про перше підтвердження слоту за 30 днів, і про друге підтвердження. У вас в кабінеті ні одного повідомлення не залишилося? Всі зникли?
-
旧版 Google 语音 新版 Google 语音 旧版文本现已上线 新版文本现已上线 旧版文本免费 新版文本免费 Text plus Talkatone Telegram LinkedIn Facebook 所有这些账户均可出售。如果您需要,请给我发送按摩电报:@Saikat5637
-
Так, крім того , навіть ті хто в цій групі, не всі пишуть.
-
З цими темпами трохи більше буде ніж 4 місяці, вони то пришвидшується, то знов зупиняються В мене біометрія в серпні здана, еліджибілиті ще нема. Вже 7 місяців 🫣 Подача 20 грудня
-
Підкажіть а WES для роботи відрізняється від звичайного підтвердження?