PR CUAET
-
User Валерия has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Канадська компанія, у якій працюють українці. Після школи підписують договір про співпрацю з компанією як агент.
-
Я 6го квітня подавала, прийшли аор і запит на біометрію 25 березня, я одразу залінкувала аплікацію в особистий кабінет, на наступний ранок поїхала здала біометрію і ввечері вже все було в кабінеті включно з біометрією. Тепер не знаю чого, еліджібіліті чекати по ходу +-4 місяці
-
та нічого з ними не зрозуміло. Я дзвонила сьогодні, щоб дізнатися за тревел документ, чи можна його запросити зсередини Канади. Мені сказали - почекайте пару тижнів, може прийде картка. Хоча вчора сказали 3-4 місяці. Мабуть дійсно днів на 10 спробую забути про них)
-
Ура! Можу написати теж сюди повідомлення: Відкриття візи тур. Татові (77р) Подача в Україні -липень 2024, Одобрення-березень 2025, Вклейка через тур агенцію - сьогодні отримали(18 днів). Візу дали до 34 року!!! Якщо є питання пишіть у Приват.
-
Кому диплом спеціаліста прирівняли до бакалавра ? Закінчив коледж, після вступив в універ. З 1 курсу перевели на 3 перезаразувавши предмети з коледжу, то ж провчився в універі 4 роки (1,3,4,5) ВЕС сказав, що тим, хто вчився 4 роки в універі диплом прирівнюють до бакалавра. На моє пояснення, що перед універом закінчив коледж відповіді не отримав. В когось схоже було?