PR CUAET
-
Siya впринципі правильно написала. Неекзаминовані родичі (через те що незмогли, або через те що були не вказані) де факто виключаються з сімейного класу. Тобто в очах іміграції - це більше не ваш родич (в розрізі його подач, спонсорування і тд). Більше того якщо неможна екзаменувати родича це може означати що не можна підтвердити його admissibility. А inadmissible family member може призводити до inadmissibility головного заявника. Тому до цього як мінімум не можна ставитися легковажно. Проте х іншої сторони бувають ситуації, коли офіцер може дати виключення з обовязку проходити медогляд, якщо вважає що ризики medical inadmissibility несуттєві, а причини неможливості пройти - обєктивні і вагомі.
-
Вітаю, Чи хтось стикався з випадками коли мама/родичка приїхала у Канаду отримала SIN і повернулась в Європу працювати, через рік планує повернутись в Канаду остаточно. Тим часом є зареєстрована в вашому помешканні в Канаді. Тож чи має вона подавати декларацію про податки в Канаді як нульову чи вказувати її доходи в Європі бо вона там працює? Таке саме питання про студентку яка приізжала в Канаду на місяць отримала всі документи і повернулась в Польщу завершити навчання. Через рік вона планує переїжджати в Канаду остаточно. Тож де вона рахується живе в Канаді де зареєстрована у батьків чи в Польщі де навчається? Буду дуже вдячна за відповіді
-
А ви можете підказати щодо пункту 3 форми 5710, там є 4 варіанти чому я подаюсь, але я не бачу варіанту продовження відкритого ворк перміта, хоча в гайді такий пункт є... я дивлюсь, що тут розбіжність між формою і інструкцією на сайті... що потрібно вибирати? Дякую
-
Подскажите пожалуйста AOR 3-5 месяцев это для non EE или для всех?
-
Так - ID можна зробити в Європі - Краків, Варшава і ще інші країни мають цей сервіс. І також всі інші документи - лише оригінал В нас була копія ідентиф.номеру - то також не прийняли - вимагали лише оригінал
-
Я дуже хотіла стати як раз цим щасливим випадком)
-
Ну це вже питання до них. Я вам просто до того кажу, що ви нічого з ними не випроцесужтеся. Скаргу можна написати, але документи на паспорт не приймуть