PR CUAET
-
Всім привіт ! Задача з зірочкою 🤔 Отримав ITA на днях, після заповнення всіх форм система хоче від мене отримати 5 (!) Employment Records. В EE профайлі пише що я Met як - Federal Skilled Worker FSW - Provincial Nominee Program PNP - Canadian Experience Class CEC В секції "Work History" вказані всі місця роботи котрі я вказував при заповненні анкети на візу, також при подачі заявки на номінацію (щоб все сходилось всюди) В профілі ЕЕ мені нарахували 50 балів за Foreign Work Experience. Тепер власне саме запитання (або дилема): Чи можу я прибрати з "Work History" ті місця роботи, з яких неможливо надати Employment Records ? Чи простіше додати до кожного такого запиту LOE про те, що компанія вже не існує, платили налом а договір про працевлаштування не зберігся ? Ну і більш глобальне питання : Якщо таким чином підкоригувати профіль, але зберегти ці місця роботи не в Work History а в Personal History, чи може це за собою потягнути ускладнення чи взагалі misrepresentation? Буду вдячний за фахову відповідь 😅
-
Так. Investments рахуються www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/proof-funds.html# Щодо rrsp: Funds held in registered retirement savings plans (RRSPs) or other retirement accounts that can be easily accessed.
-
Благодарю..
-
Тут навіть є такі що подавались у грудні і досі не доставлено до консульства
-
Продовження WP. Є відео як продовжити самостійно.Але там кажуть,що всіх членів сім'ї окремо треба подавати. Але не уточнюючи про дітей 15 років .Їх теж окремо потрібно подавати чи прив'язувати до свого акаунта?
-
В Украине в таком случае можно было решить вопрос через суд. Как сейчас и что конкретно в Вашей ситуации, думаю, подскажет адвокат.
-
-
Для особистого
-
Добрий день! Хтось передавав ліки з України?
-
Дякую вам за відповідь. Замовляли одразу при оформленні чи коли вже був готовий? Буду дізнаватись в Торонто, бо це ще один рівень знущання - ще раз летіти щоб його забрати (
-
Добрий день, бачила в мережі що іноді при подачі на ПР просять військовий білет, чоловік вже багато жив в Польщі, в Україні не служив бо був комісований по стану здоров’я. Що в такому випадку надати якщо попросять білет? Чи вони просять тільки в тих хто служив (вибачте якщо питання дурне, або вже обговорювалось (за пошуком нічого не знайшла) Дякую
-
Дякую
-
Всім привіт! А чи є тут хто подавався як партнер у цивільному шлюбі (комон ло). Скажіть, будь ласка, які докази стосунків ви прикладали, щоб до вас було мало питань? Дякую всім
-
Альберта