PR CUAET
-
Спасибо за совет!
-
Я б на вашому місці написала у будь-яке посольство Канади на імейл, додала б туди оцей апрув на ворк перміт і попросила б допомоги. Не знаю щодо інших посольств Канади у світі, але знаю, що їх Посольства у Сінгапурі та ОАЕ відповідають доволі швидко, зазвичай протягом 2 днів
-
Слоты в Хьюстон есть прямо сейчас.
-
Дякую за інформацію! За вашою порадою записався у Г‘юстон (спіймав слот одразу). Забирати папорт особисто, тобто летіти потім знову. Але це все ж таки вихід.
-
-
Это действительно забавно. Письма пришли в 12 февраля с разницей в 1 минуту )
-
О ,мама рідна,у мене рівень 4 і я з цього кусочка не зрозуміла ні слова
-
Напишіть в гуглі. Там вже багато таких відгуків
-
Хорошо когда есть виза
-
я думаю що якщо у вас все решта 10+ то і словниковий запас і взагалі знання мови у вас прекрасне. а спікінг це чисто практика. може у вас вимова не чітка, може хвилювались і помилок наробили багато. думаю у вашому випадку потрібно просто потренуватись практично. техніки і вокабуляр точно такі самі як у райтінгу - побільше гарних вумних слів і виразів і буде ок)
-
Нет новостей, Квебек молчит
-
Доброї ночі Підкажіть будь-ласка, чи враховуються гроші що лежать на rrsp, fhsa, etc як proof of funds? Чи є сенс і далі класти гроші на ці акаунти чи краще просто зберігати їх на окремому рахунку або чекінг рахунку? Дякую
-
Це хто так думає, ви? Якщо так, то дарма. Бо всі кого знаю, навпаки, розуміють, що до чого)) Може ви неуважно прочитали повідомлення, то я повторю: - Працівники консульства самі підтвердили, що є робота для волонтерів, не пов'язана з персональними даними. - Консульство за два роки, відчуваючи шалену нестачу кадрів, не прийняло на роботу не тільки волонтерів, але й звичайних працівників. (прояснюється для вас, що справа там не у скринінгах і тренінгах...?) Мало того, люди, яких я знаю особисто, готові були пройти все, що потрібно, і працювати безкоштовно, для того, щоб полегшити життя українській спільноті в Канаді. Ну то таке. Ви, звичайно, можете і далі вірити у байки, як працюючі в консульстві прибиральниці не діляться подробицями своєї роботи з сім'єю 🤦🏻♀️😁
-
Ми з Едмонтона замовляли доставку паспортів у Британську Колумбію, звичайною Canada post але з трек номером