PR CUAET
-
жах. могли б, звичайно, вони, тим хто 2 листопада подався, вже б і дати аоr, люди хоча б біо здали. Це ж міг би і ШІ робити. І було б класно - якби вони надали табличку, як по куает, скільки вже подалося. Щоб бачити загрузку. Це ж зовсім не складно. Мій прогноз 30 000 заявок по цій програмі. В кого які думки щодо загальної кількості заявок за цією програмою?
-
Там +38
-
Напевно треба в консульство звертатись
-
Вона пробує але запрошує номер український
-
Ага
-
Спробуємо взнати в консульстві, якщо зможемо дозвонитись, дякую
-
Чи потрібно lmia для цієї програми?
-
Так, платить. Я для себе зрозумів, що розмір цих CPP платежів не впливає на розмір моєї пенсії й вона буде смішна, коли я порахував її тут: srv111.services.gc.ca/generalInfo/Index
-
Хтось замовляв паспорт нещодавно доставкою через DHL? Це реально довше ніж дип пошта наразі?
-
Я тоже слышала о том, что отказываются брать на работу с пермитами из других провинций. Это бзик и неграмотность работодателя. Открытый пермит никак не может быть ограничен провинцией. Но работодатели боятся брать на себя ответственность и принимать людей с непонятными пермитами. У нас тоже Онтарио, мы ж там жили изначально. И если насчет себя я сказать не могу ничего - я в Онтарио так и работаю, то муж работает на компанию бс. Полет нормальный.