PR CUAET
-
Щоб щось компенсували, треба на все докази: чеки з парковки, договір аренди житла (щоб вирахувати відстань), чек на медицину та чек на паливо
-
Вот прошла ещё одна неделя. Смотрю в чате тишина. По ходу уже пару недель движений по этой программе нету 🙄 за исключением 4х человек которые ещё в октябре подались. У нас подача 2 ноября и тишина. Зашла на днях в чат программы по спонсорству родителей. Это федеральная програма. Так вот там очень много апаликантов которые выиграли лотерею спонсорства в 2021 году и подали полный пакет документов и уже 2й год сидят и ждут ПР после прохождения медицины, биометрии и sponsor approval 😕. Пишут письма, звонят в иммигрейшн а ответ один - ждите 🙈 Очень надеюсь что нас это не настигнет.
-
Як так швидко отримали довідки? Я відправила ще в січні і досі нічого не отримала
-
Дякую!
-
Підкажіть, будь ласка, де можна почитати чітку відповідь чи ок звільнятись з роботи в процесі розгляду заявки на ПР? Вони вже прислали запит на біометрію, вже її успішно отримали. Що буде, якщо звільнитись зараз, бо перетнули вже позначку 2 роки і балів все одно вистачає?
-
Оооmg
-
Спасибо. А то я затормозила подачу, так как муж работает, а у меня франсизасьон до июля 😊
-
Так само швидко отримали. 7 березня відправили і 11 березня отримали. Відправляли з витягами в Оттаву
-
Вона завжди хотіЛА бути зіркою в кіно Тобто вона раніше хотіла і зараз хоче Акцент не на тому коли вона почала то хотіти а на самому результаті Тобто She wanted to be a movie star in 2021 - вона хотіла у 2021, а зараз не хоче - дія закінчена Слова маркери які можна зустріти Recently Never Ever Always І тд Можу скинути мої нотатки по часам якщо цікаво в пп Сього добра в мене навалом😅
-
Поняла. Спасибо!
-
Я в Едмонтон відправляла