PR CUAET
-
В кінці лютого подавалася, все заповнювали по інструкції. Всі документи підгрузили. Але не допомогло 🥴
-
Там где номер начинается на Е и остальные цифры это и есть номер АОR
-
Но я в глаза не видела это письмо и есть ли оно вообще
-
Це у Галіфаксі
-
Це в якому місті?
-
Я уже поняла это. Буду добиваться общения со своим иммиграционным. Спасибо всем🤗 Очень признательна за ответы
-
Доброго вечора. Не могли зробити в трьох місцях фото 10*15 дитині🤦♀️ Тому робила вдома на жовтій стіні, потім фотошопила , робила заміну фону, а чоловік вже розпечатав у Walmart , обрізав фотографію до 10*15 . Було 4 різних фото, забрали 3 , сказали як виберуть, потім повернуть нам😀 І так , в них в дюймах, вони взагалі зависли , що потрібні такі великі фото😳
-
а як ви встигли за 1 день біометрію здати? у мене запис тільки через три тижні від запиту на здачу біометрії
-
😀Я зрозуміла 👍
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, чи є в когось досвід подачі заявки на вклейку візи в новий паспорт дитини (4 роки) після отримання нового Visitor Record ? На сайті бачу тільки інформацію для students та workers: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html Так само з відео-інструкціями в YouTube. Коли створюю application (find out if you’re eligible to apply) з параметрами - What would you like to do in Canada? - Visit, more than 6 month, система не пропонує далі подачі на візітор візу, тільки знову на новий візітор рекорд. Така опція з'являється тільки для study чи work.
-
Якщо бути точніше. Драг март на півдні. Велкам. 😂
-
Дякую за підказку, тепер будемо іздити туди👏