PR CUAET
-
Всім привіт Наразі формую заявку на міжнародну відправку Скажіть будь ласка що таке номер «бн» ,а в заявці серія і номер ,то має бути диплом?немає в переліку дій -організації міжнародної відправки Може не там я просто?підскажіть будь ласка Дякую
-
а з якого дня +3 роки?з дати подачі ?
-
Маркетплейс , по самих групах в фейсбуці- це найшвидше спрацьовує.
-
Доброго ранку! Якщо на вп подача вперше, то яка сума має бути оплачена? Я не розумію, 155$ чи 255? Яку категорію для оплати потрібно обрати (тільки open work permit?)
-
А как вы биометрию сдавали? Это не та биометрия которая на кует . Это ещё одна другая будем говорить на пр
-
Тобто при подачі на вп вперше, потрібно платити по цим двом пунктам ? :
-
Я не розумію 🙄
-
Нам сказали що потрібно платити, оскільки віза не CUAET. Так не потрібно платити і тим хто приїхав по візі яка не є CUAET ? Ворк перміт в аеропорту не дали. Звернулися в організацію місцеву де сказали що потрібно платити за ворк перміт.
-
Добрий день! Маю питання до тих, хто у Канаді,Оттава, виготовляв український закордонний паспорт:1. Скільки часу триває доставка документу із України до посольства в Оттаві 2. Чи можна якось перевірити у системі посольства стан виготовлення паспорту, бо даних про доставку немає . Можливо, хтось дзвонив, і вони дають відповідь
-
Можливо хтось відповість , хто можливо знає
-
Дякую
-
Немає інфо чи доставлений паспорт з України до Канади
-
Система показує до моменту коли ькдо оворилено і все