PR CUAET
-
Доброго ранку, підкажіть як приходять GST/HST по квартально чи однією сумою?
-
Взагалі то ні, не впливає. Не знаю чому Ваш юрист так каже. Ані ЕІ, ані child benefits не є welfare. Сайт www.Canada.ca каже, що EI payments are taxable INCOME www.canada.ca/en/employment-social-development/programs/ei/ei-list/reports/repayment.html#:~:text=Whatever%20the%20type%20of%20benefits,deducted%20when%20you%20receive%20them.
-
Для якої справи/ситуації ви шукаєте юриста?
-
Вітаю всіх. Якщо дозволять модератори хочу усіх запросити на мій щосуботній стрім. Сьогодні о 11:00 по Ванкуверу. Формат питання-відповіді на популярні запитання щодо імміграції зокрема BC PNP t.me/sklexperience?livestream
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, возможно у кого-то была такая ситуация. При заполнении заявки CUAET, мы не знали в какую провинцию полетим, и написали Манитоба, но еще из Украины, нашли работу в Саскачеване и прилетели в эту провинцию, но в work permit указана Манитоба, сейчас иммиграционный консультант говорит, что может быть проблемой при прохождении провинциального этапа. Кто-то сталкивался с таким?
-
Я як раз бажала відійти від візіторрекодс, та подавала на воркперміт для дитини. І для заповнення воркпермітів є інструкція на сайті: Select “Open Work Permit” as the type of work permit you’re applying for in the Details of Intended work in Canada section. Enter “UKRAINE 2022” as the Job title. Enter “Ukraine 2022 public policy—open work permit” in the Brief description of duties field. А це внесла у всі розділи, де праця дитини. Теж саме і в заяву на стадіперміт.
-
Суть не в тому , а в тому що він знаходиться в Україні ,по закону Канади він зобов'язаний знаходиться в Канаді,як працює ця програма невідомо