PR CUAET
-
Я вчора в фб нарахувала 3 людей, яким продовжили. Це свіжі відгуки. Сьогодні отримали по бабусі. Відпишуся, коли матиму інфу по своєму
-
Остапе, а підкажіть, будь ласка, чи можна з цим TRP працювати? Який статус матиме дитина, якщо батьки на TRP?
-
Круто, вітаю бабусю. якийсь лист писали офіцеру чи просто подалися?
-
Вже можливо питались, але інфо багато і трохи заплуталась(( Підкажіть будь ласка 🙏 Вхідні дані: я і двоє дітей (10 і 19 років) маємо до червня 2025. (молодша донька до вересня 2026 має паспорт). Чоловік приєднався пізніше (до жовтня 2026 WP). Питання: 1. Мені з дітьми подаватись разом, чи лище зі старшим, бо доньці паспорт «не пустить» на 3 роки). Чи старшому окремо подаватись? 2. Чи є сенс чоловіку подаватись? 3. Чи таки усім разом?
-
Ніякого листа не писали. Писали лише те, що по інструкції. Писали Ukraine 2022 і спеціальну фразу, як в інструкціях
-
Добрий день всім! По перше дуже дякую рібятам які тут відповідаюь і взагалі створили і підтримують цей чат. @aveavaave @OstapBosak @maria_karMs Прям дуже вам дякую велике :) В мене мабуть супер просто питання, я вже трохи розібрався з ПНП в Ванкувері але тут виглядає що може бути офер з Онтаріо. І тепер знову треба з нуля в тому розбиратись і вже трохи складно, виглядає що сильно інакше і не так просто як тут. В мене просте питання - якщо в мене в айті буде гарний джоб офер чи є якась провінційна програма яка без EE дає мені подаватись на номінацію? Ніби як там є пара програм таких, чи навіть одна. Але там ніби як якийсь draw - 11 людей в місяць. Я заплутався( Наперед дякую! ПС: тут просто є BC PNP Tech і вони прям ідеально підходить - ніби здай англійську хоч якось, головне щоб офер гарний був.
-
привіт а як подаватися на продовження WP?
-
Зайдіть в гілку продовження паспорту/WP. Там є це відео. Його часто постять там.
-
-
Дякую. А можете дати посилання на інструкцію зі спеціальною фразою? Бо я робила дітям продовження, але там було все по строкам - тому такого не пам'ятаю
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
OINP по тех тримає пріоритет Можна пройти в 1. OINP EE PNP stream - Human Capital Priority Stream - ви маєте мати необхідний Нок, мати рік досвіду мін, мати активний аккаунт ЕЕ і CRS в межах 470-490 2. OINP non EE PNP - employer Job offer Foreign Worker stream - маєте мати необхідний Нок, два роки досвіду по цьому ноку (мікс Канада і міжнародний), job offer in Ontario, ваша зп має бути = / + median по вашій місцевості