PR CUAET
-
Розумію що стандарта питання, але точно відповіді не знайшов, або не зрозумів. Ми робили медичний огляд коли тільки приехали, але ворк перміт не змінювали і не продовжували, це було більше ніж рік тому. Чи зараз я маю робити медичний огляд для продовження ворк перміту і що я маю вписувати про це у заявці на ворк перміт, вибачте за таке питання, дякую за відповіді
-
Доброго дня. У когось був такий штамп? Дивно що не має необхідного поля дати народження, проте є поле для підпису. Тож треба десь вліпити дату народження. І тоді чий підпис тут повинен бути внизу?
-
Компанія "PROCOR Limited", яка розташована у місті Реджайна, провінції Саскачевану (Regina,SK) за підтримки UCC SK, запрошує українських зварювальників на роботу. Компанія спеціалізується на ремонті і обслуговувані залізничних цистерн і вантажних вагонів. Компанія є стабільною і має замовлення цілий рік. Компанія хоче найняти 30 робітників у 2024. Для успішних кандидатів на старт заробітня плата складає $32.33, пакет страхування для вас і вашої сім'Ї, підтримка з "Permanent Resident". Також, компанія не вимагає спеціальної освіти щоб найняти вас як зварювальника. Зверніть увагу, що потрібна комунікативна анг.мова, щоб ви могли на примітивному рівні комунікувати і розуміти інструкції. Читайте більше деталей про роботу і вимоги у додатку. Якщо вас зацікавило но надсилайте свої резюме до менеджера Jennifer ([email protected]) Хай усім щастить з пошуком роботи у Саскачевані.
-
Доброго дня. Шукаю людей, які підтверджували лише атестат через WES. Маю декілька питань. Дякую.
-
Статус - це термін дії дозволу (WP) як в документі. Це не про візу!
-
16.02
-
Відповідала «ні», бо йому більше року
-
Підкажіть будь ласка. Скільки часу чекали? Прийшов на пошту?
-
І в мене просять повернути бенефіти. І ще двоє людей прямо в цій гілці писали про це. Телефонувала в CRA вже два рази. Вони не можуть назвати причину
-
Що саме вас просять повернути? Зможете зробити скрін , замалювавши особисті дані?
-
Подались 16.02. На пошту приходить повідомлення про зміну в заявці. Далі дивитись треба в кабінеті