PR CUAET
-
та ні. низький у мене дохід. податки вже повернули на 3000 дол.
-
9 днів і запрос паспорта. Дальше залежить від вас коли ви відішлете паспорт. Довго вони у себе не тримають,плюс пошта туди,звідти.В запросі на паспорт все буде чітко розписано. Візу дають до кінця дії ваших відбитків. Допустимо біометрію на візу ви здавали два роки тому під час подачі на куает. На даний момент у вас на руках паспорт виданий лютий 2024.Відповідно віза у вас буде не на 10 років,а на 8.Це досвід мій і ще декількох людей
-
працювала. в скулборді на пейролі
-
а який дохід у вас за 2023 рік? Може ви отримували більше, ніж повинні?
-
тільки кліматичні і т.п., нараховані на сім*ю (мене і двох дітей)
-
Дивно. Цікаво буде почути поради бухгалтера з цього чату
-
а чому у вас таке велике повернення? ви ж не заплатили стільки податків з 12886 доходу. може вони вам повертають 3 тис, але і бенефіти забирають? То краще б бенефіти залишили, а повернення зробили б відповідно до суми сплачених податків? Але я не бухгалтер, може я фігню пишу....
-
Добрий день? Хто в Канаді рік або два і подовжили на 3 роки опен воок перміт?
-
Ми після сплати отримали через 3 місяці листа
-
Здравствуйте Подскажите кто уже заполнял налоги в wealthsimple Я приехал в Канаду в 23 году в конце февраля по программе CUAET Что правильно указать в этой форме? Спасибо заранее
-
Да,уже увидел это Спасибо большое
-
При подачи на PR есть огромная секция вопросов про государственную и военную службу. Где когда работал/служил. Запросить документы могут абсолютно любые и в любой момент. Immigration and Citizenship Act огромное количество текста и множество исключений. Служил = могут запросить, не служил = то-же могут запросить. Ещё можно попасть на SS = Security Screening это счастье длится от двух до шести лет. Врать смысла нет, можно попасть на misrepresentation, это пока👋 Канада, ещё и criminal offense можно получить. Главное помнить что у иммигрантов (кто не родился) в Канаде, любой иммиграционый статус имеет имеет обратную силу - PR/Citizen, в случае обнаружения misrepresentetion и через 10-20 лет аннулировать можно абсолютно всё через федеральный суд.
-
Спасибо😇
-
Они хотят дату въезда мою ? Или что то другое ?