PR CUAET
-
Доброго ранку. Чи потрібно пояснювати unemployed в personal history чи просто вказуєш і все?
-
Вы учтите что если консул выедет к вам то это значит что людям, которые к нему записаны в тот день, отменят запись. Понимаю что вам это тоже нужно, но может все таки не за счёт других?
-
-
1. Якщо ми отримаємо новий( продовжений на три роки WP) які зміни треба внести в інший документ??? Наприклад SIN , чи OHIP, чи тільки роботодавцю надати? 2. Чи потрібно вносити зміни в Анкету на PR, написати листа в імміграційну службу ???
-
Так питання як раз про те як ці зміни ( новий ВП) вплинуть на документи вже відправлені на ПР по програмі воззʼєднання сімей
-
Выезды планируются заранее, и если они запланируют выезд то не будут открывать слоты в эти дни. Ничего нет плохо в том что консул поедет в какую-то провинцию и сохранит кучу денег граждан нуждающихся в документах.
-
Зрозуміла, дякую :)
-
Мене більше цікавить друге питання . Чи треба новий ВП додати до документів ?
-
Доброго ранку! Люди, чи є тут хто з Торонто, хто може в цю неділю ввечорі забрати з одного аеропорту і відвезти в інший, літніх людей? Не безкоштовно. Подробиці у приват.
-
Дякуємо за підтримку і підказку. Наступного разу буду точніше формувати питання до теми 24 жовтня
-
В такому разі розділяйте ваші питання на різні топікі будь ласка. Я вибачаюсь що я напала, просто кожен день десятки повідомлень про ті нові ВП в гілці. Майте будь ласка повагу до тих хто в цій гілці лише через програму reunification. Так і буде більше шансів в людей знайти відповідь на своє питання.