PR CUAET
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка, дитині у травні буде 17 років, хоче підробляти, вона наразі на Visitor Record , яркий дозволяє тільки навчатися , чи має сенс їй подаватися на work permit чи краще на study permit , там також дозволено працювати наче 20 годин в неділю , дякую
-
незрозумілий процес - вже тиждень не бачу цього рпхунку. добре що кинув 25 баксів- яких не шкода як пропаде
-
Я робила це обстеження з двома родичами, ім прийшли листи на мейл (ми тільки два дні назад обнаружили ці листи), а мені- ні. Мейл був однаковий, ми тільки приїхали тоді... Про цей папір я до двох останніх днів даже не знала..., тому що не потрібно було. Така історія.
-
@ahadepsm ці нововведення стосуються Tech Pilot? щось я не зрозуміла
-
Це плата налогу за дорогу
-
Дякую, чи можете порекомендувати хорошого консультанта?
-
Мабуть в кожній провінції і в кожній клініці свої правила проходження. В нас без того першого листа не можна було здати ні кров ні рентген.
-
Я просто боюсь що цього листа можливо вони і не зробили на вас і не надали інфо про Вас в IRCC… Це їхня помилка тоді однозначно! Нам теж зробили донці помилку в цьому документі, що прийшлось на ПР перездавати новий медекзам, а це на хвилинку 300 саd.
-
Дякую, написала)