PR CUAET
-
Дякую вам за такий розлогий огляд. Що порадите для початківців? Реєструватися на Wealthsimple? Чи можна і на IB? Що буде більш зрозумілішим? І в Що можна перші кошти вкласти? Наперед вдячна за відповідь)
-
Добрий день, за скільки часу повинен прийти лист на е-пошту про здачу мед. екзамену? П. С. медогляд, рентген та кров здала тиждень тому. В особистому кабінеті інформація про мед огляд не оновилась також😟
-
Я додала в обидві секції. В емплоймент рекодз завантажила контракти, JD. Пейстаби тільки якщо вони є в наявності. Взагалі референса зі всією інфо достатньо, згідно з оф інфо Контракти додатково якщо хочете Пейстаби / виписки з банку якщо можете
-
Ні. Якщо слідувати інструкціям з офіційного сайту, то справка зі школи береться тільки тоді, коли ви подаєте на дитячі виплати із запізненням в 11 і більше місяців. Тобто якщо б ви прожили 3 роки з дитиною і вирішили податися на дитячі , то потрібно було б справка зі школи, договір оренди де вказана і дитина і далі по списку
-
Так там канадський еплоймент летер- я вказала лист. Всі Емплоймент рекордз (кадана і іноземні) по факту те саме ж? Думаю надавати контракти / пейстаби чи ні. Останні просто не зі всіх робіт є
-
Канада - тільки лист від hr, там вимагалося по списку, але все по факту листи. А на фоп - лист і виписки з банку. По однлму з фоп не писалося що фул тайм, але сумарно закордонного досвіду було 9 років
-
Ми поки пройдемо ці кола … програми, станемо юристами. Але мені цей дефінішн мей подобається. Я так і зрозуміла що то є перелік exception які можуть (тобто optional act) надані. Якби той мей був і тільки 39 пункт, то да. А так обирайте опцію exception яку треба. Вас би заспокоїв shall be granted if needed)) ну так не пишуть у полісі 😅
-
Я думаю чи це тільки я одна що можна сказати зовсім не здивована тим що відбувається або не відбувається 🤣.Знаючи як Канада не пускала сюди родичів і давала відмови по гостьовим візам що причини не потрібно було то з pr вони будуть робити що захочуть(те що і роблять),так що все вірно сказано. Все на розсуд офіцера,а його рішення як закон. Тому готуватися потрібно до будь-якого рішення. Або не дуже розраховувати що все буде ОК.В Канаді на рахунок імміграції нічого не змінилося. Ми ті самі українці що і були. Ніхто і не збирається розглядати програму швидко тому що у нас закінчуються перміти і тому що у нас війна не закінчується.Невідомо коли взагалі почнуть відкривати заявки перепрошую ще осінні!А за ними три місяці зимових висять і місяць весняних. А ще до осені ви уявляєте масштаб?Розуміючи що паніка тільки наростає і дивлячись на те що з осені буде скорочення тимчасових резидентів то розуміється одне,що якщо влада не знайде вихід то багатьом доведеться залишити країну і чекати на результати поза її межами 🤷🏻♀️😔
-
Спасибо большое
-
Не знаю через яку програму... через бухгалтера :)
-
Невелике уточнення. Це є на вебсайті дії
-
Мені сьогодні прийшло. Буде доступне 28го
-
Якщо буде можливість - загляніть до бранчу, вони вам роздрукувати можуть