PR CUAET
-
Добрый вечер. Реально пересмотрели румынов, которые по 10тыс.cad. продавали work permits и еще по 5Cad hour зарабатывали имели с каждого сотрудника которого они устроили в другую компанию и пр этом не делая никаких работ. Не знаю как там индусы и китайцы….
-
Тут є моряки які подалися вже? як в вас довідки запрошували? по всім країнам де були контракти? Поділиться будь ласка досвідом
-
Повернення і Notice of Assessment щоб зареєструватися в CRA
-
Что можно будет подаваться только с таким работодателем и все
-
Ну уже пересмотрели 😁 работодателей 🤣
-
А при открытом разрешении поддержка lmia не нужна. Главное остальные требования соблюсти
-
Привіт всім, Знаю що не в тему чату, але т.к. я в основному сиджу в цій гілці, та і обличчя всі знайомі та досвідчені, вирішив по питати знань і думок у Вас. Є кейс ( це не я, але важливо дуже) Дівчина ( громадянська дружина) заїзжає по КУАЕТ) отримує дозволи і працює. Чоловік в Україні ( лікується ). Чоловік також має тур візу по КУАЕТ, але в термін дії КУАЕТ не заїзде. Скажемо через 4-5-6 міс приїзджає чоловік зі своєю тур візою. Далі питання: 1. Чи дозволено чоловіку (людині) вʼїхати з тур візою отриманою під КУАЕТ після закінчення терміну дії програми. 2. Скільки часу людина має право офіційно і безперервно перебувати в Канаді на тур візі ( в курсі про відсутність роботи, медицини і т.д.) 3. Чи може Турист одружитись на тримачеві WP знаходячись в Канаді, чи для цього необхідно покинути Канаду? 4. Чи є різниця як довго родина одружена при проходженні процесу отримання ПР ( чи то міс чи то 10 років) одним кейсом Ну з основного наразі все. Є ще купа попутних питань, але це основні. Дякую за відповіді. Стьоб і позитив вітається, але ідеально додавати і трохи інфо при цьому
-
Але чомусь ви забули сказати що та сама Канада видала 960 тис!!! віз без жодної вимоги, включаючи фінансово. Прийняла 260 тис і надала всім ворк перміти, медицину, допомогу і так далі. Подавався хто хотів і отримали майже всі, яки б раніше ніяким чином не потрапили до Канади. Зараз видають продовжені ворк перміти. І це все - безкоштовно. Хоча я дуже не задоволена строками так само як і ви. Но і позитивні та ектраординарні моменти не треба забувати, а треба були вдячним принаймі.
-
www.cicnews.com/2024/03/breaking-canada-announces-changes-to-the-temporary-foreign-worker-program-to-better-address-labour-market-needs-0343585.html#gs.66s65u
-
Цей міністр багато чого каже) але не в статтях, ні у виступах, що я бачила, скорочення українців якось окремо не фігурувало. Так що не варто зайвий раз перейматись, ще й через це
-
Vladyslav тут буде доречно ваше повідомлення. Гарних відповідей
-
Чи є тут моряки які подалися вже? як в вас довідки запрошували? по всім країнам де були контракти? Поділиться будь ласка досвідом
-
Привіт всім, Знаю що не в тему чату, але т.к. я в основному сиджу в цій гілці, та і обличчя всі знайомі та досвідчені, вирішив по питати знань і думок у Вас. Є кейс ( це не я, але важливо дуже) Дівчина ( громадянська дружина) заїзжає по КУАЕТ) отримує дозволи і працює. Чоловік в Україні ( лікується ). Чоловік також має тур візу по КУАЕТ, але в термін дії КУАЕТ не заїзде. Скажемо через 4-5-6 міс приїзджає чоловік зі своєю тур візою. Далі питання: 1. Чи дозволено чоловіку (людині) вʼїхати з тур візою отриманою під КУАЕТ після закінчення терміну дії програми. 2. Скільки часу людина має право офіційно і безперервно перебувати в Канаді на тур візі ( в курсі про відсутність роботи, медицини і т.д.) 3. Чи може Турист одружитись на тримачеві WP знаходячись в Канаді, чи для цього необхідно покинути Канаду? 4. Чи є різниця як довго родина одружена при проходженні процесу отримання ПР ( чи то міс чи то 10 років) одним кейсом Ну з основного наразі все. Є ще купа попутних питань, але це основні. Дякую за відповіді. Стьоб і позитив вітається, але ідеально додавати і трохи інфо при цьому