PR CUAET
-
Ми на наступний день поїхали, як побачили та забрали без проблем. Торонто
-
Думаю що це буде federal skills trade
-
Щойно вкотре рахувала бали в ЕЕ калькуляторі і побачила цікаву річ , якої раніше не помічала, якщо вибрати, що у вас є лміа то там зʼявляється робота тір 4,5. Але балів з цією роботою менше ніж якщо тір 3. Тобто виходить, що якщо є лміа і 1 рік досвіду то можна реєструватися в ЕЕ? Чи в мене вже шиза?) вибачте за це😅 Альберта довела😂😅
-
ні, провінційний етап також зазвичай від 3-х місяців чекати
-
Тобто воно мене кваліфікує суто по моєму закордонному досвіді?
-
Ні, то ні до чого. У вас просто можн бути закордонний досвід тір 123, а тут робота з лміа по 4, ви будете eligible по ЕЕ, але балів на лміа не буде
-
Але виходить це шлях як потрапити в ЕЕ з тір 4. Бо без лміа там просто цього немає
-
Але бали тільки за лміа з 123
-
Але я вибираю, що є 1 рік досвіду в Канаді, більше 3 за кордоном і є лміа …
-
Мені взагалі цікаво скільки там балів треба… щоб Альберта подивитись на тебе 😅 в тех там 300+ і ок, а як іншим невідомо
-
Дуже цікаве питанн. Бо альберта ЕЕ стрім то якась загадка.
-
Але просто цікаво, чи була б Альберта зацікавлена в такому разі. Раніше чула, що вони з лміа в ЕЕ дають запрошення.
-
Так, в по суті з тір 4 не мало б зараховувати досвіду в канаді в давати балів за нього
-
Добрий вечір.Підкажіть будь ласка.Подалися на продовження робочої візи .(по програмі для Українців)Моя донька їй майже 16 років теж має робочу візу,но прийшов сьогодні лист,що їй потрібно здати біометричні дані….як так…Читала і на скільки знаю,що біометричні дані здаються з 18-60 років.Це так?
-
Навіть з тір 4?)
-
Там не бали треба, а якійсь загадковий збіг обставин. От лміа може туди б вписалася :)))