PR CUAET
-
якщо ще не пройшло 12 місяців - клініка яка вам робила ці обстеження може надати ту саму роздрікувку але вже з датою отримання (завантаження) до IRCC. на сайті чи в gc key - може ця інформація і не відображатися і самостійно ви її не завантажите
-
Сегодня кому то удалось словить слот в Торонто?
-
якщо більше 12 міс - клініки видаляють ці дані зі своєї бази
-
Доброго дня, хотів скористатися послугою WES для підтвердження і переводу шкільної освіти. Але там не має пункту шкільна освіта. Можливо хтось знає що потрібно робити?
-
Добрий день. Шукаю пораду. Ситуація. Ми з чоловіком подавали док на візу Cuaet ще у 2022 році. Наразі чоловік отримав дуже швидко візу, і перебуває в Канаді. Я отримала візу тиждень тому (майже через 1,5 роки). Маємо дитину (6 міс) її док ніяк не звʼязані з Cuaet Чоловік зробив виклик на дитину і подав всі необхідні документи в консульство ще в лютому (відповіді не має вже 4й тиждень) Писали листи до консульства з проханням швидше дати дозвіл на вкл візи. Маємо тільки відповідь: на visa application site, що запрос з webform отримали. Дзвонили на гарячу лінію IRCC - результат 🟰 0 Чи є шанс приїхати до 31.03. без вклеїної візи в дитячому паспорті ? Отримати візу онлайн чи може є якісь варіанти? Чи можна пришвидшити їх відповідь ?
-
У мене перший wp був на 1,4 роки, в чоловіка на повні 3
-
Ні😂прийшли на старі дати
-
Додавала, бо мені було що пояснити. Паспорт був відсутній, прикладала з дії скрін. Чоловіку робили, то нічого не пояснювали, тільки заявку заповнили.
-
Це не так працює.. Спочатку всі кейси йдуть через Ванкувер, після першого одобрення всіх передають на Ніагару. Мені показувала документи з адресами і розказала всю кухню консультант..
-
То краще натисніть на гальма Бо думаю стем на порозі