PR CUAET
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, у формі 5710, у графі "досвід роботи", що краще вказувати(селі емплоид чи робітник на складі), якщо працювала в Європі, але без оформлення (через куратора). Дякую
-
Не впевнена, але здається ні. Якщо саммарі не зберігся.
-
Підкажіть будьласка хто як готувався до reading, буду вдячна?
-
У меня есть их ответ, благодарим за обращение бла бла мы направили в соответствующий офис бла бла. Если потребуется они свяжутся, и все. А что я им в той форме точно написал посмотреть уже нельзя?) Я помню точно что в форме я написал кто мои родители и написал что с работой тоже ошибок наделал, но я не помню давал ли я детальную инфу по работе(
-
Ви самі подавали) тоді відкрийте свою декларацію в програмі і передивіться правильно ви заповнили рядки. Скоріш за все ви не правильно внесли дані при реєстрації в cra my account.
-
Так, жити можна по воркперміт або по візітор рекорду. Віза тільки для перетину кордону
-
Взагалі вам бухгалтер повинен був дати копію декларації або summary де треба брати суму з рядка 15000, а не з T4…
-
Я правильно розумію, що якщо є ворк перміт, то людина офіційно перебуває в Канаді, навіть якщо віза закінчилася? Віза потрібна лише для виїзду і в'їзду?
-
Им нужна свежая справка, как понимаю они обрабатывают ситуации типа "человек перед отъездом продал свою квартиру сразу пяти покупателям одновременно и сейчас под следствием". Ее не сложно сделать, Дия + Гольфстрим, либо просто Гольфстрим но чуть медленнее.