PR CUAET
-
Переклад не потрібний бо не просять його. Можете внутрішній паспорт взагалі не вказувати, це optional.
-
просять депозит без оф контракту - так і взагалі депозит тут регламентований по закону
-
так. UCI не міняється ніколи
-
Всім доброго вечора Таке питання хто з цим зустрівся Мій укр паспорт старого зразка, а фото в 25 років не вклеїв. Теоретично він не прострочений, бо як такого терміну дії там не має Але чи це ок буде для подачі на федеральний? Чи в когось просили висилати копії (перекладені) укр паспорта?
-
Не влияет, оповещать не нужно, подавайте!
-
Круто)) А я побоялася, що вимагатимуть відправки підтвердження з університету або від спеціальних акредитованих агкнцій (як це вказано на сайті) А я не знаю, хто саме в університеті цим займається, куди бігти, кого просити. Тож заплатила вдвічі більше за евалюацію через WES 🤷🏼♀️
-
Ні, тиша
-
Я сама так думала и меня это ввело в заблуждение, у моих детей заканчиваются уже продленные паспорта в июне ! Сейчас мы нашли только один выход это вклеить их в свои паспорта и это мы уже сделали . Но это тоже временно . Теперь ловим слоты на новые паспорта .
-
Доброго вечора. Підкажіть будь-ласка, ми 02. 03 24 подалися, 25.03 здали біометрію. Чого чекати далі? Повинен прийти АОР? Чоловікові на роботі роботодавець каже що це 75 відсотків, що все добре. А, як же добре якщо номера кейса немає и АОР теж ще не приходив. Питання. АОР приходить до біометрії чи після. Ми з Єдмонтону. Сімья дві доньки 21 та 9 років , чоловіку 50 мені 48 років , з міста Херсон. Старша донька закінчила у Херсоні Мед коледж, молодша донька затримка речі почала розмовляти у п’ять років у мужа хороша заробітна плата и платимо високі податки, наш дім у Херсоні незруйнований але пошкоджен після вибуху і занесен у реєстр. Спиралися на вік, на доньку - медика, на молодшу доньку, яка вже розмовляє на англійській мові і вчиться вже майже два роки в канадській школі, у ма в маю буде два роки як ми тут. Працювали з перших днів офіційно сплачували податки, про затримку мови у доньки все підтверджували довідками.
-
я по тексту - казнить, нельзя помиловать - не там кому поставив, соррі