PR CUAET
-
Тобто можна живою чергою дочекатися на подачу на новий паспорт?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/temporary-resident-visa-application-photograph-specifications.html
-
Був сьогодні у консульстві в Торонто .На паспорт 2 черги - є-черга і жива черга + на отримання з 12.00. На одну людину 10-15хв на новий паспорт ВАЖЛИВО - якщо ви подаєтесь на новий паспорт і у вас є 2 закордонних на руках ( біо і не біо), то консулу треба віддати хоча б один старий+ написати заяву, щоб залишити той, в якому віза куает. Беріть з собою всі паспорти. Вони заберуть під «знищення» не біо Хай щастить!
-
Те що цей документ має дату expire (у всіх так), в ідеалі до тієї дати треба отримати картки, цим завершивши отримання ПР! Але сам eCoPR просять зберігати до пенсії і навіть більше.
-
Вітаю! Кoмпанія First Choice Accountant&Tax запрошує на подачу податкової декларації 2023. Для реєстраціі перейдить,будь ласка, за посиланням www.surveylegend.com/s/5b5c Ми надаємо повний сервіс зі підготовки податкових декларацій. Ціни залежать від джерела вашого доходу та складності вашої декларації. Ви можете знайти ціни на нашому веб-сайті firstchoiceactax.com/services/#taxes. Якщо у вас є які-небудь питання, будь ласка, зателефонуйте нам за номером 403 703 70 23.
-
Саме це ми і доводили також в аплікації)
-
Так Тоді і +50 ви не отримаєте
-
Вітаю! Допоможіть, будь ласка, порадою. Приїхала в Канаду 4 березня, зробила всі потрібні документи, отримала ворк перміт на термін менше 3 років (через те, що закінчується термін придатності паспорту). Зараз повернулась в Україну, бо повинна відпрацювати на проекті до закінчення контракту і вже маю квитки на переїзд до Канади в липні. Скажіть, будь ласка, чи можу я податись на продовження ворк перміту, якщо я на даний момент знаходжусь не в Канаді, проте маю поштовий адрес на який можу отримувати всю кореспонденцію ?
-
Так, я просто не стала це розкривати, назвала одним словом. Дякую за уточнення 🌷
-
Validity на coPR зазвичай це +1 рік від дати здачі медекзамену. Або дата кінця паспорту, якщо ця дата раніше. Аутлендерам би давали імміграційну візу до цієї дати. Це її основна роль. Якщо ви інлендер вам ця дата ніякої ролі не грає. До отримання ПР картки не покидайте Канаду.
-
Якісь особисті страхи навряд чи впливають. Бо це вже більш стосується відвідин психолога, ніж імміграції. Треба довести, що ці страхи мають вагомі підстави. Інша справа, що в кожного з подружжя можуть бути різні причини для того, щоб залишатися в Канаді й не повертатися в Україну