PR CUAET
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка. Якщо я головний апплікант, то свою історію я пишу від свого імені (я). А як бути з чоловіком і дітьми? Їхню історію я описую як оповідач(він, вона). Чи вони наче самі це пишуть від своєї особи (я)? Заздалегідь дякую.
-
❗️❗️❗️ Хочу порекомендувати дійсно корисний канал youtube.com/@mamprivetyapokushal , де можна знайти покрокові інструкції подачі на PR на провінційний та федеральний рівні, багато корисної іншої інформації для новоприбулих, а також подорожі по Канаді та за її межами. Тому за найякіснішим контентом переходьте по посиланню. А ще у Ігоря є telegram-канал, де окрім корисної інформації ви знайдете «своє» комʼюніті 🤗 t.me/mamprivetyapokushal
-
Привіт в кого так було, дитині при вїзді дали візотор рекорд на менше ніж три роки, зараз зробила новий паспорт подала з ним на пррдовження вони не продовжили, в кабінеті стоїть та сама expired date під final decision, і написано your status is valid на той самий строк що булр
-
Напишіть мені в приват свою електронну адресу
-
Але дякую дуже за інформацію
-
Та робити то дуже геморно буде, або перейти на закритий перміт
-
Хммммм
-
-
То есть это получается не считается …
-
Lmia же не нужно если работаете больше года на одного работодателя
-
А для кого это
-
Если работаю бухгалтером , 3 тир и больше года то мне получается можно отвечать да?