PR CUAET
-
Это надо спросить адвоката потому что если про пермиту выданному по кует изменений не будет,то есть чисто юридические моменты продления открытого разрешения,а Lmia это практически готовое разрешение на работу по конкретного работодателя
-
Дуже люди на неі надіються,і шкода грошей,а саме головне часу, бо коли ще можна зібратися з силами і провінційну програму осилити,а час тупо вкрадено,і тоді тіль закрита віза на рибзавод(
-
У нас було і просто з дії з перекладом але ми вирішили зробити через консульство, щоб не хвилюватися. Їх і завантажили
-
А адмін не може по історії дій подивитись хто це такий розумний відкріпив топіки?
-
Про це також неодноразово пан Остап наголошував, розповідав, ділився досвідом, але на нього вилили купу хейту за це, що він вводить в оману співвітчизників і не хоче допомогти. І зараз дуже багато є тих, хто дійсно на цьому робить гроші і вводить в оману, а потім звинувачують індуса, який розглядав заявку і відмовив.
-
Кто не знает? Информация об окончании программы есть? - есть. Человек спрашивает, что делать после окончания ВП. А дальше проходить по иммиграционным программам или делать ворк пермит на общих основаниях. Имея джоб оффер с lmia, человек сможет получить пермит, если до того времени не пройдет по одним из ПР программ.
-
В мене був майже до того ж терміну. В жовтні перетинала кордон і запитувала у офіцера. Дивився два паспорти. Відправляли до якогось спеціального офіцера. Сказав подаватися тільки онлайн за 3-6 місяців до закінчення старого на продовження на основі нового паспорта. На даний час маю вже новий ворк перміт.
-
Мы перевели военный добавили , осталась эта справка, и наше консульство как всегда на высоте, ни ответа ни привета 🤦♀️, заплатили 305$ с конвертами и платежом за 4 человека
-
Цей юрист говорив,що для підготування кейсу по гуманітарній програмі треба мати набиту руку і по тому є певні спеціалісти,він ту програму не готував, але я розумію тепер що ті спеціалісти знають які саме пруфи підходять і як іх подати.Він наголошував що так було завжди, але коли появився куєт і стало багато бажаючих за це взялися всі хто міг,бо ж гарантії ніяких немає і вони нічим не ризикують
-
Я не впевнена, думаю будуть ще запроси на документи, бо я наприклад не додала чоловіковий військовий квиток.
-
Спасибо большое, мы значит так и будем отправлять. А потом если запросят как раз получим надеюсь
-
Так, через 10 після аплікації, здали 29 листопада
-
А на биометрию уже пришел запрос вам? Я думаю если приходит запрос значит они принимают так