PR CUAET
-
Друзья, всем доброе утро. Подскажите пожалуйста какой лучший способ подтверждения дипломов о высшем образовании для дальнейшего трудоустройства по профессии? Я знаю как минимум два: 1) через WES; 2) через апостиль и какую-то украинскую организацию при Министерстве образования. И там и там нужно платить деньги. Я недавно приехал и не могу понять какой способ более перспективный? Заранее благодарю за ответ.
-
Добрий день. @OstapBosak , підкажіть , будь ласка. При подачи на PR по цієї програми для родичів - основной та єдиний аплікант мінор. Звісно, що підписує його аплікацію хтось з батьків. Так ось цей хтось з батьків повинен бути теж у Канаді на момент подачі, чи достатньо того, що сам мінор буде у Канаді?
-
Доброго дня.Скажіть якщо відправили заявку на зняття обмежень з wp а не надійшло сповіщення що вона відправилась,то як знати що вона дійсно відправилось?Чи може вона не відправилось?
-
Я продовжив собі дозвіл на роботу в Канаді через зняття обмежень, нове рішення на роботу я отримав у січні 24 року, дозвіл на роботу діє до січня 27 року, чи є сенс зараз податися на ще один новий дозвіл на роботу до 31 березня для українців з CUAET? фактично це додасть мені 3-4 місяці до вже наявних дозволів на роботу, чи не буде це виглядати дивно для офіцера, який його схвалює? Чи не можуть скасувати ж наявний дозвіл на роботу?
-
Здравствуйте уважаемое сообщество, подскажите пожалуйста может кто-нибудь сталкивался с подобной ситуацией.Я прожил 1.7 года в Манитобе сейчас собираюсь переехать в NL,что бы получить PR так как в Манитобе я боюсь ,что уже не успею этого.Могу ли я сам, приехать в NL и податься на PR ,а после этого перевезти свою семью или мне будет отказ если семья в другой провинции? Спасибо
-
Ми вчора були, у чоловіка ще рік до кінця паспорту, прийняли документи, нічого не казали. Сам паспорт можна чекати 4-6 місяців (якщо без доставки DHL). Але, сказали, що підозріло почастішали випадки, коли паспорт загубили/вкрали. Раніше, такі випадки обслуговували без черги, а тепер теж черга, але я не почула як записатись (через телефон чи слоти)
-
Я гадаю ніколи не буде спокійніше, поки не змінять того кто цим керує. Бо слотів з'являється дуже мало. Тут в группі підрахували, що навіть коли би вони викладали всі слоти на які здатні, то змогли би прийняти в Торонто максимум 300 у місяць. Тобто біля 3600 на рік. Для Торонто, це дуже мало з огляду на то що заїхало біля 100-110тис. Замість того щоб підняти швидкість вони її знизили. До лютого було більше слотів, з лютого їх практично немає, це легко з'ясувати, коли подивиться сповіщення у групах про нові слоти. Це просто знущання. Але з боку чиновників по іншому ніколи не було в Україні, це така традиція і це горе для нашої батьківщини. Дуже надихає, що в Канаді інше ставлення чиновнікив до людей.
-
Едмонтон, але після цього, можливо ще два дні (або ні) і більше ми слотів не бачили
-
29 січня
-
Скасувати старий не можуть. Подати також ще за останні два дні можете - пальці за це не відрубають. Але це має сенс робити для отримання ще 3 місяців? Радійте тим додатковим рокам, що вже отримали. Не у кожного була така вдача. Ось таким є сенс ще податися.
-
Вы описали один процесс. Делает подтверждение Wes, точнее эволюцию диплома. А апостиль формирует пакет документов. Одно без другого не работает.
-
Спасибо